Δικαιουλάκος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»


Η εθνική γυναικών επέστρεψε με το απόλυτο των νικών από το Λονδίνο δίνοντας τρία φιλικά παιχνίδια όπου έδειξε τα πρώτα δείγματα γραφής, ενόψει των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.






Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζώρτζης Δικαιουλάκος έκανε τον απολογισμό του για τη μέχρι τώρα παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τονίζοντας. «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από τη δουλειά και κυρίως από τη νοοτροπία των κοριτσιών όλο αυτό τον καιρό που δουλεύουμε μαζί. Ίσως κάποια νέα κορίτσια θέλουν λίγο παραπάνω δουλειά σε κάποια θέματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στο τουρνουά του Λονδίνου όχι απλά κάναμε πειραματισμούς σε σχήματα αλλά βάζαμε και μόνοι μας υψηλό βαθμό δυσκολίας μέσα στο παιχνίδι αφήνοντας κάποιες βασικές παίκτριες εκτός δωδεκάδας με σκοπό να ξεκουραστούν, αλλά και απαγορεύοντας σε ορισμένα παιχνίδια να παίζουμε συγκεκριμένα συστήματα έτσι ώστε να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις με βάση την προσωπικότητα των παικτριών μας.


Τελικά τα κορίτσια ανταποκριθήκαν, κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια του τουρνουά, και τώρα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή να μην εφησυχάσουμε, αλλά να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε ορισμένους τομείς και κυρίως να διατηρήσουμε πάση θυσία τα στοιχεία που μας αναδεικνύουν ως ομάδα. Έχουμε λίγες μέρες ακόμα δουλειάς για να τελειοποιήσουμε κάποιες μικρολεπτομέρειες, όμως γενικά η ομάδα θεωρώ ότι έχει σχεδόν φτάσει στη γραμμή της απόλυτης ετοιμότητας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια