Χαρδαλιάς: «Επακόλουθο της αχαριστίας είναι η αναισχυντία»


Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς απαντάει στον τέως προπονητή του Αθηναϊκού Γιάννη Κτιστάκη, με μια δήλωση αινιγματική, αλλά ταυτόχρονα άκρως καυστική σε μια περίοδο όπου στην ομάδα του Βύρωνα αναμένεται το αποτέλεσμα των διοικητικών ζυμώσεων που είναι σε εξέλιξη.









Όπως γράφει το www.basketworld.gr τα λόγια του επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού είναι τα εξής:

“Όλοι κρίνονται σε αυτή τη ζωή! Ειδικά από το ξεκίνημα, την πορεία, αλλά κυρίως την κατάληξή τους! Τίποτα δεν είναι τυχαίο και οι συμπεριφορές του καθενός τον χαρακτηρίζουν και τον συνοδεύουν σαν άνθρωπο, σαν συνεργάτη.

Στον Αθηναϊκό δεν ένιωσε κανένας έκπληξη από τις δηλώσεις του τέως προπονητή της ομάδας μας. Η ανάγκη του να καλύψει τον εμπνευστή του συκοφαντικού άρθρου εις βάρος μου και εις βάρος του Αθηναϊκού είναι απολύτως κατανοητή και αναμενόμενη! Και άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά...


Όσο για τις έωλες και γεμάτες μικρότητα καταγγελίες του, απλά από τη μία μας προκαλούν θλίψη και από την άλλη μας επιβεβαιώνουν την ρήση του Ξενοφώντα ότι επακόλουθο της αχαριστίας είναι η αναισχυντία. Όλη η μπασκετική Ελλάδα έχει βγάλει τα συμπεράσματά της και όσοι ασχολήθηκαν με το γυναικείο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και ξέρουν και κρίνουν πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές. Και οι ελάχιστοι που δεν ξέρουν σύντομα θα μάθουν...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια