Παραίτηση του Αγγελου Κεραμιδά από τις γυναίκες του Ηρακλή


Από τον προπονητή Αγγελο Κεραμιδά πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή παραίτησης:








«Μετά από τρία συγκλονιστικά και γεμάτα επιτυχίες χρόνια με τη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή, αποφάσισα για λόγους επαγγελματικούς να αποχωρήσω από το σωματείο.
Ωστόσο δε θα μπορούσα πριν φύγω από την ομάδα να μην ευχαριστήσω δημοσίως τις Βιολέτα Ορζέλ και Λίνα Τραμουντάνη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλον αυτόν τον καιρό.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές Γιώργο Κιτσολέρη, Βασίλη Μασλαρινό και Μιχάλη Κασικτσόγλου για τη συνεργασία που είχαμε μα πάνω από όλα για το ότι απέκτησα τρείς καλούς φίλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους Ρούλη Αλμπάνη και Λευτέρη Κακιούση για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισα δίπλα τους το τελευταίο διάστημα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες με τις οποίες συνεργάστηκα και έζησα πολύ όμορφες μέρες μαζί τους. Έμαθα πολλά από όλα τα κορίτσια και δε θα τις ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν όλες στη ζωή τους και να είναι πάντα ευτυχισμένες και υγιείς.

Εύχομαι η ομάδα να παίξει του χρόνου στην Α1 και να πάρει ότι της αξίζει.   Ήταν μεγάλη μου τιμή να εργαστώ σε αυτό το πολύ μεγάλο και ιστορικό σωματείο.   Έμαθα πολλά από αυτό το ταξίδι και φεύγω με καλές και έντονες αναμνήσεις. Εις το επανιδείν»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια