Φιλανθρωπικός αγώνας στη Λάρισα-Δημοσιογράφοι και πολιτικοί ενάντια στο γυναικείο της Ολύμπια


Tι και αν το κλειστό του Αλκαζάρ «έβραζε» από την πολύ ζεστή χθεσινή μέρα, κόσμος και συμμετέχοντες έδωσαν βροντερό παρόν, σε μια μίνι γιορτή του μπάσκετ.





Εξάλλου ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός.

 Σε ένα όμορφο απόγευμα λοιπόν, δημοσιογράφοι-πολιτικοί και τα τρομερά κορίτσια της Ολύμπια Λάρισας του Σάββα Αραπατσάνη, ένωσαν την δυνάμεις τους σε ένα αγώνα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους, για να μαζευτούνε ρούχα και τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο. Το τελικό σκορ λίγη σημασία έχει (60-60).

 Στα του αγώνα τώρα..μιλάμε για σπασπένς μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δυνατές μάχες κάτω απο την ρακέτα, και τρελός ρυθμός. Τα κορίτσια της Ολύμπια, ξεκίνησαν φουρίοζα και πήρανε έυκολα το προβάδισμα στο ημίχρονο.

Με καθοριστικές αλλαγές τακτικής, οι κ.κ. Τζήμας και Λιάκος, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, φτάνοντας την διαφορά τον δημοσιογράφων-πολιτικών μέχρι και σε διψήφιο αριθμό.

Τα κορίτσια της Ολύμπια όμως, όπως έδειξαν και όλη τη χρονιά φέτος στην Α2, δεν τα παρατάνε εύκολα, και έφεραν το παιχνίδι ξανά στα ίσια. Τελικά όλα κύλισαν ομαλά μέχρι και το τελικό σκορ. Να τονίσουμε ότι η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΕΛ.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την Μαιευτική Κλινική «Ιπποκράτης» για την προσφορά των εμφανίσεων των δημοσιογράφων-πολιτικών.

Δεκάλεπτα: 21-16, 26-27, 44-45, 60-60
Διαιτητές: Κοντογιάννης-Μπαζόλης

Με την ομάδα των δημοσιογράφων-Πολιτικών αγωνίστηκαν οι Λάνταβος, Νανούλης, Σιαχούλης, Βουνάτσος, Τριανταφύλλου, Κέλλας Χ., Οικονόμου, Γαλάτος, Παιδής, Ξηρομερίτης, Παγώνης, Ζυγκελόπουλος.

Με την Ολύμπια Λάρισας έπαιξαν: Λέκκα, Αραπακοπούλου, Ντάνου, Κυριτσάκα, Καψωκόλη, Ντριστέλα, Γοργώλη, Καλλίδου, Κουτσουνούρη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια