Χάτσερ, Αγγέλου και Κακιούσης έριξαν την αυλαία του κάμπ του Αχιλλέα Τριανδρίας-Φωτορεπορτάζ


Ολοκληρώθηκε σήμερα στο κλειστό του Αχιλλέα Τριανδρίας το τριήμερο καμπ για μικρά παιδιά.











Οι μικροί φίλοι της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά πολύ άξιους εκπρόσωπους του μπάσκετ, αλλά παράλληλα να πάρουν αυτόγραφα και  φωτογραφίες. Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα του καμπ που είχε ως διοργανωτές τον Παναγιώτη Μπαχάρογλου και  Τέλη Περγαμηνέλη.

Πρώτος προσκεκλημένος και από τους ανθρώπους που τιμήθηκε ήταν ο τεχνικός του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου. Τον τίμησε για λογαριασμό του Αχιλλέα Τριανδρίας ο Νίκος Πετρουλάκης, διευθυντής του ARRENA 89,4 και από τους πλέον έμπειρους δημοσιογράφους.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, εκτός από τα μιλήσει στα παιδιά για τη σημασία του μπάσκετ, ανέλυσε και κάποια μυστικά. «Θα πρέπει να αγαπάτε το μπάσκετ και να είστε κοντά στους προπονητές σας. Το μπάσκετ είναι σα τη ζωή. Θα πρέπει να παίζετε άμυνα, αλλά να παίζετε και επίθεση. Όταν έχετε κάτι στα χέρια σας να μάθετε να το αγαπάτε και να το προστατεύεται. Εμείς στο μπάσκετ αυτό το λέμε δράση αντίδραση. Να αγαπάτε τον αθλητισμό και τις ομάδες, αλλά πάνω από όλα ευχαριστιέστε τον αθλητισμό και το παιχνίδι». Ο Έλληνας προπονητής  κάθισε καρτερικά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε και  μοίρασε αυτόγραφα.

Ακολούθησε ο Λευτέρης Κακιούσης, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ από τον πολύπειρο  Θόδωρο Μπαχάρογλου. «Έχουν κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα οποία όμως κατακτήθηκαν με πολλές θυσίες και με μεγάλο αγώνα. Κάποτε ήμουν στη δική σας  θέση, αλλά τα χρόνια πέρασαν και πλέον περιμένω την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου σαν προπονητής. Ποτέ δε σταμάτησα να βάζω στόχους». Και ο Λευτέρης Κακιούσης ήταν στη διάθεση των παιδιών σε ότι ζήτησαν.

Ακολούθησαν δύο πολύ τιμητικές βραβεύσεις. Ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής για το MAXIBASKETBALL 2013 Πάρης Πετράς μίλησε για το μπάσκετ, το οποίο δεν έχει ηλικία και  κάλεσε τους μικρούς αθλητές να βρεθούν από κοντά σε αυτό το σπουδαίο γεγονός.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η τιμητική πλακέτα στον επί χρόνια μέλος της ΕΟΚ, της ΕΚΑΣΘ, αλλά και  επικεφαλή του Αλεξανδρείου Θόδωρου Μπαχάρογλου. Ο Τέλης Περγαμηνέλης απένειμε την πλακέτα και ο ίδιος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έγινε. «Να αγαπάτε το μπάσκετ από το όποιο πόσο το υπηρετείτε» τόνισε ο Θόδωρος Μπαχάρογλου μέσα σε χειροκρότημα.

Την παράσταση βέβαια έκλεψε ο άσος του ΠΑΟΚ Ουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ προξένησε μεγάλη εντύπωση στους μικρούς αθλητές και αφού τιμήθηκε μίλησε για ότι του ζητήθηκε να απαντήσει. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα αν είμαι εδώ κοντά σας. Κυνήγησα το όνειρό μου και είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι πάντα είναι το αγαπημένο στοιχείο ενός παίκτη. Δεν παραμέλησα ποτέ όμως τα μαθήματα μου για το μπάσκετ. Να ακούτε τους προπονητές σας και να μην πάψετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας!».

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε με τα παιδιά, έκανε σουτ και μάλιστα του ζητήθηκε και κάρφωμα. Με τον Χάτσερ ολοκληρώθηκε η παρουσία των καλεσμένων στο τουρνουά που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια