Τέλος από την ΑΕΕ Τούμπας ο Κώστας Γεωργάκας- Το σχόλιο για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας


Υστερα από 49 επίσημους αγώνες, 34 νίκες, μία άνοδο, έναν τελικό κυπέλλου και την έκτη θέση στη Β' ΕΚΑΣΘ σε 476 ημέρες, έκλεισε ο δεύτερος κύκλος του Κώστα Γεωργάκα στον πάγκο της ΑΕΕ Τούμπας.



Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομάδας, «ο κύκλος  έκλεισε χθες το βράδυ με την εκδήλωση από τον -κάτι παραπάνω από προπονητή μας- της επιθυμίας του να μη συνεχίσει στο τιμόνι του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, από τη μεριά του γράφοντα τουλάχιστον, είναι το ελάχιστο για όσα πρόσφερες στην ΑΕΕΤ. Το μεγάλο αφιέρωμα και τα πολλά σάλια δεν είναι της παρούσης, αλλά θα έρθουν όταν μετά από χρόνια -πολλά ελπίζω- κλείσεις μια και καλή την προπονητική σου διαδρομή. Είτε κάπου πολύ ψηλά, είτε πάλι στην ΑΕΕΤ, μετά από νέους κύκλους. Είτε συνδυάζοντας αυτά τα δύο. Για την ώρα, καλή σου ξεκούραση και ότι καλύτερο στη συνέχειά σου».

Το σχόλιο για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας

Τέλειωσε την Παρασκευή που μας πέρασε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα της ΑΕΕΤ, με την κατάκτηση της έκτης θέσης στη συνολική κατάταξη της Β' κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ, μετά την ήττα (βαριά ομολογουμένως) από τη Δόξα Ελπίδος Ευόσμου.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με στόχο την παραμονή και τελείωσε 9 μήνες μετά με 23 νίκες σε 33 επίσημους αγώνες, την τρίτη θέση στον όμιλο και την έκτη στην κατηγορία και μια ξέφρενη πορεία στο Κύπελλο που μας έφτασε μέχρι τον τελικό και αποτελεί παρακαταθήκη γι αυτήν την ομάδα.

Ο τελευταίος μας αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η Δόξα εμφανίστηκε ανώτερη, με περισσότερες επιλογές και αποτελεσματικότερες λύσεις. Η ΑΕΕΤ έμεινε πίσω από τα πρώτα λεπτά του αγώνα (9-2 στο πρώτο δίλεπτο) και δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει τη νίκη. Το δεκάλεπτο μας βρήκε στο -13, το ημίχρονο στο -19 και η διαφορά πήρε την ανηφόρα.

Τα ξεσπάσματα του Ξουρίδα και του Αναγνωστάκη δεν ήταν αρκετά, η διαφορά ξεπέρασε τους 20 για να πέσει παροδικά μόνο στους 14 και να αγγίξει ακόμη και τους 30 στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Το τελικό -23 (78-55) είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας της αναμέτρησης, πιθανόν και της διαφοράς των δύο ομάδων, σε καμία όμως περίπτωση δεν πτόησε (ιδιαίτερα) τους 40+ οπαδούς μας που βρέθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης από το να χειροκροτήσουν την ομάδα στην τελευταία φετινή της παράσταση και να τη συνοδεύσουν στο ελαφρύ δείπνο που ακολούθησε!

Τη σκυτάλη των αγωνιστικών υποχρεώσεων παίρνει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς, η οποία θέλοντας και μη έρχεται αμέσως μετά την πιο πετυχημένη χρονιά του σωματείου. Συγχαρητήρια σε όλους που την έκαναν να είναι τέτοια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια