Κεσαπίδης: «Αφιερωμένο στο Νίκο Γκάλη το τρόπαιο-Κλειδί της νίκης η συγκέντρωση και η τακτική»


“Ηταν ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος και τη ιστορίας των δύο ομάδων" δήλωσε ο προπονητής του Αρη Ανδρέας Κεσαπίδης και πρόσθεσε: "Και οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου το οποίο πρέπει να ευχαριστήθηκαν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι.









Εύχομαι να μην έχουμε πάλι ένταση ποτέ και σε κανένα γήπεδο και ειδικά σε παιχνίδια που αγωνίζονται μικρά παιδιά.

Κλειδί για την νίκη μας ήταν η συγκέντρωση και η τακτική. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Βασίλη Μασλαρινό και Κώστα Μαυράκη καθώς και τους Γιώργο Σιδηροηλία και Βασίλη Παλιάντζα.

Αφιερώνουμε το τρόπαιο στο μοναδικό Νίκο Γκάλη στον αγώνα προς τιμή του οποίου δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε παρά τη μεγάλη θέληση που είχαμε όλοι μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι αυτόν τον τεράστιο αθλητή που άλλαξε τη ροή του αθλήματος".
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε: "Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει δύο παίκτες με παραστάσεις από την Α1 Εθνική που κάνουν την διαφορά. Η δική μας ομάδα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του βασικού κορμού πολύ μικρούς σε ηλικία. Πήραμε την 2η θέση στην Ελλάδα, αλλά το μέλλον μας ανήκει. Συγχαρητήρια στον Αρη για τη νίκη του και στους διοργανωτές για την καλή δουλειά που έκαναν".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια