Επιτυχημένη η διοργάνωση των προκριματικών του Πανελληνίου Κορασίδων στη Λευκάδα-Φωτορεπορτάζ


Στη Λευκάδα πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος όμιλος των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.








Όπως διαβάζουμε στο http://lefkadanet.blogspot.gr το πρωτάθλημα διεξήχθη από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστηρίου του Δήμου Λευκάδας. Νικήτρια ομάδα, η οποία προκρίνεται στην τελική φάση, αναδείχτηκε η ομάδα «Άμιλλα» Τρίπολης με τρεις νίκες.

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αναμνηστική εκδήλωση όπου ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λευκάδας έδωσε αναμνηστικά  στις αθλήτριες και στους προπονητές και προσέφερε τοπικά προϊόντα στους  υπευθύνους των συμβουλίων των ομάδων.

Στην συνέχεια έδωσε  αναμνηστικούς επαίνους στις κορασίδες  και στον προπονητή της Νίκης  Λευκάδας για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος της ΕΣΚΒΔΕ. To διοικητικό συμβούλιο της Νίκης απένειμε μετάλλια και εκπρόσωπος των γονέων των κορασίδων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή Νίκο Δουβίτσα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η εκπρόσωπος της Ε.Ο.Κ. Ευγενία Φραγκούλη και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης.

Το Δ.Σ. της Νίκης ευχαριστεί τον Δήμο Λευκάδας για την επιχορήγηση του πρωταθλήματος, όσον αφορά την διαμονή και διατροφή των φιλοξενούμενων ομάδων και ιδιαίτερα το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου.

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητριών που βοήθησαν, τους Λευκαδίτες-ισσες που παρακολούθησαν τους αγώνες, τους χορηγούς αλλά και  όλους όσους στηρίζουν την  προσπάθεια των μικρών αθλητριών  και της γυναικείας ομάδας στην επιτυχή  πορεία τους.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια