Ποιοι ανεβαίνουν, ποιοι υποβιβάζονται και ποιοι παίζουν μπαράζ μετά τα σημερινά αποτελέσματα της Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών


Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ανδρών με αρκετά συναρπαστικά παιχνίδια και στους δύο ομίλους.











Σε ότι αφορά την άνοδο τα πράγματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα καθώς στον πρώτο όμιλο νίκησαν και οι τρεις πρώτοι με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία ο Μακεδονικός Γέφυρας και ο ΚΑΟΣ.

Στον δεύτερο όμιλο όλα είχαν ξεκαθαρίσει πολύ νωρίτερα και έτσι ο Γαλαξίας και η ΑΕ Πυλαίας είναι οι ομάδες που κέρδισαν πεντακάθαρα την άνοδο.

Η Δόξα Ελπίδας Ευόσμου που έμεινε τρίτη στον πρώτο όμιλο θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ για ενδεχόμενη άνοδο με την ΑΕΕ Τούμπας που κέρδισε στο τέλος στην Κλεάνθους την Προποντίδα, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και τον Αετό που περίμεναν ισοβαθμίες.

Για τον υποβιβασμό από τον πρώτο όμιλο τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα για τα Μετέωρα, τους Γαλάζιους και τον ΑΣΚ Λαγκαδά, ενώ ο Αστέρας Σίνδου που έχασε στην Τριανδρία θα παίξει μπαράζ με το Ναύαρχο Βότση που βγήκε τέταρτος από το τέλος στον δεύτερο όμιλο ύστερα από τριπλή ισοβαθμία.

Ετσι υποβιβάζονται στην Γ1 εκτός από τον Ερμή Καλαμαριάς και οι Αχιλλέας Θερμαϊκού, Φίλιππος οι τρεις του πρώτου ομίλου που προαναφέραμε και ο ηττημένος του μπαράζ Ναύαρχος Βότσης-Αστέρας Σίνδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια