Αυλαία με ΠΑΟΚ στο 3Χ3 ΗΟΟΡ-FIBA-Φωτορεπορτάζ


Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού με επίσημο συνεργάτη της την FIBA ολοκλήρωσε το μεσημέρι με απόλυτη επιτυχία το 2ο τουρνουά της 3Χ3 με την παρουσία των Κώστα Χαραλαμπίδη και Γιώργου Δέδα του ΠΑΟΚ.





Οι δύο έμπειροι γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών στις ελεύθερες βολές (Μωραϊτης Αλέξανδρος και Λαζαρίδης Γιάννης) και στα τρίποντα (Κιουσές Κώστας) ενώ διαγωνίστηκαν και με τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

Μάλιστα σε αντίθεση με τον Χαραλαμπίδη που δεν έχασε βολή και τρίποντο ο Δέδας, που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό στα τρίποντα του φετινού All Star Game του ελληνικού πρωταθλήματος, ηττήθηκε στα τρίποντα από τον Γιάννη Λαζαρίδη.

Χαραλαμπίδης και Δέδας το διασκέδασαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους με την ΗΟΟΡ ενώ με αφορμή την ολοκλήρωση και του φετινού 2ου τουρνουά 3Χ3 με επίσημο συνεργάτη της την FIBA ο Γιώργος Μασλαρινός τόνισε: «Η επιτυχία του φετινού τουρνουά 3Χ3 με επίσημο συνεργάτη μας πλέον την FIBA ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και μόνο η εικόνα των παιδιών που υπήρχε αυτό το διήμερο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να φέρουμε κι άλλα παιδιά κοντά στο μπάσκετ μέσω της ΗΟΟΡ αλλά και τέτοιων εκδηλώσεων».

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της συμμετοχής στο 2ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ καθένας από τους συμμετέχοντας επί προσωπικού συμπεριλήφθηκε στην παγκόσμια κατάταξη αξιολόγησης συλλέγοντας πόντους για τις μελλοντικές του συμμετοχές!!!!!!!!!!!!!!

Για την ιστορία οι νικητές του φετινού 2ου τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ με επίσημο συνεργάτη την FIBA ήταν οι:

Κατηγορία 18-19: BIG THREE-Οι Κουλοί: 15-7
BIG THREE: Νικέλης Ιωάννης, Λουμπούνης Ιωάννης, Παρασκευόπουλος Νικόλαος και Τούνης Γεώργιος

Κατηγορία 16-17: ANORIMOUS BC-Ψάρι Παντελής: 7-6
ANORIMOUS: Πενλόγλου Πρόδρομος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Μπρόζος Γεώργιος

Κατηγορία 14-15: ΜΑΡΣΑΡΟΥΜΕ ΓΑΤΟΥΛΕΣ-Άμπαλοι: 14-6
ΜΑΡΣΑΡΟΥΜΕ ΓΑΤΟΥΛΕΣ: Χριστοφορής Χρήστος, Ταταρίδης Κυριάκος, Χατζηστεφάνου Νικόλαος, Μούσα Βενιαμίν

Κατηγορία 12-13: BIG THREE-Three pointers: 9-4
BIG THREE: Λαζαρίδης Γεώργιος, Κύρτσιος Γεώργιος, Τσακιρίδης Βαγγέλης

Κατηγορία 10-11: BLACK TIGERS-Αστραπή: 5-1
BLACK TIGERS: Γκουμάνος Νικόλαος, Κυριαζής Θεοδόσης, Κοριτσάς Μιχαήλ, Ματσούκα Δήμητρα

Ελεύθερες Βολές 10-15: Μωραϊτης Αλέξανδρος

Ελεύθερες Βολές 16-19: Λαζαρίδης Γιάννης

Τρίποντα: Κιουσές Κώστας (σ.σ. διατηρώντας τον περσινό του τίτλο).

Όπως και πέρσι και φέτος το 2ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ με επίσημο συνεργάτη της την FIBA έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και την ΚΕΥΝΣ στο κλειστό γυμναστήριο «Σάλα Γεννηματά» και στο ανοικτό γήπεδο στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.

Με την ολοκλήρωσή του οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου ενώ η ανταπόκριση των παιδιών της περιοχής τους δίνουνε την δύναμη να δοκιμάσουνε την διεξαγωγή του ακόμη και δύο φορές στην διάρκεια μιας χρονιάς.

Σε ένα τουρνουά 3Χ3 που είχε οδηγό το πρώτο που είχε διεξαχθεί έναν χρόνο πριν και αυτό αποδείχθηκε και στην πράξη καθώς ο αριθμός των ομάδων που είχανε δηλώσει συμμετοχή και έδωσαν το παρών ήταν σχεδόν διπλάσιος.

Από 52 έναν χρόνο πριν φέτος συμμετείχανε 96 ομάδες σε μία εικόνα που δίνει επιπλέον δύναμη σε όλους τους συντελεστές της ΗΟΟΡ να το καταστήσουνε ως θεσμό.

Κι αυτό καθώς ο σκοπός του πέραν των ανωτέρω, είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού αποκτά φιλανθρωπικό χαρακτήρα προς ενίσχυση του Παιδικού χωριού SOS Φιλύρου όπου άπαντες είχανε την δυνατότητα και τις δύο μέρες να φέρουνε τα απαραίτητα είδη εν όψει και των Άγιων ημερών του Πάσχα.

Άλλωστε η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού από την πρώτη μέρα λειτουργίας της είχε φροντίσει στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων να συμπαρίσταται στο Παιδικό χωριό Φιλύρου.

Όπως και με τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα κάθε Χριστούγεννα όπου συλλέγονται διάφορα είδη καλύπτοντας ανάγκες του Χωριού.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια