Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γιορτή μίνι της ΕΚΑΣΘ-Δείτε τι έγινε στην Καλαμαριά-Πλούσιο φωτορεπορτάζ


Με την γιορτή μίνι αγοριών και κοριτσιών έκλεισε σήμερα η αγωνιστική περίοδος στη συγκεκριμένη κατηγορία.



Το μπλογκ βρισκόταν στο ΔΑΚ Καλαμαριάς και ενημέρωνε τους αναγνώστες του με συνεχή ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα.

Οι ομάδες των κοριτσιών προθερμαίνονται στο παρκέ του γηπέδου.

Αρκετοί γονείς παικτριών βρίσκονται στις κερκίδες

Αρχίζει η παρουσίαση των ομάδων κοριτσιών

Αρχισε το παιχνίδι των κοριτσιών Ανεμώνες-Παπαρούνες

Στο ημίχρονο ο τελικός του "Γύρου του Κόσμου"










12-22 τελείωσε το ημίχρονο με την ομάδα των Παπαρούνων να προηείται

Η Ιωάννα Θωμαϊδου νικήτρια στο γύρο του κόσμου


Τέσσερα άτομα συμμετείχαν στο διαγωνιστικό παιχνίδι "Ο γύρος του κόσμου" που διεξήχθη στο ημίχρονο. Η Ιωάννα Θωμαϊδου του ΠΣ Ευκαρπίας αναδείχθηκε νικήτρια με 32 πόντους και παρέλαβε το έπαθλο από τον δεύτερο αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Νίκο Βαμβακούδη. Συμμετείχαν ακόμη οι ΚωνσταντίναΤσιλφώνη του Παναθλητικού Συκεών με 21, η Ισιδώρα Παυλοπούλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 13 και η Αννα Κυριακοπούλου του Αρη με 12.

Νικήτριες οι Παπαρούνες

Οι Παπαρούνες επικράτησαν των Ανεμώνων με 40-31 στον αγώνα κοριτσιών που μόλις ολοκληρώθηκε. Τις απονομές των αναμνηστικών στις δύο ομάδες έκανε ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Γιάννης Τσουμής
Οκτάλεπτα: 4-16, 12-22, 25-36, 31-40
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Χρ.-Πετρογιαννάκη
ΑΝΕΜΩΝΕΣ(Βαρελά-Βρογκιστινός): Τσιλιφώνη, Χατζοπούλου, Γέκτιδη 4, Γιαμάκη, Θωμά 6, Κυριακοπούλου 6, Πασχαλούδη 2, Νιγδέλη 5, Παπά 4, Παυλοπούλου 4, Σαββοπούλου.
ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ(Καρακασίδου-Τσαμπούρη): Γεκτίδη 4, Μαϊδάτση 2, Γκριτζάλη 7, Ζουμπουρίδου, Σαρίδου 4, Κλώνου 2, Λιάτσα, Γιαννούσιου 9, Μπέρμερη 2, Μαλέσιου-Τσολακίδου 6, Θωμαϊδου, Χριστοδούλου, Στάθη.

Η Καλλιόπη Γιαννούσιου κέρδισε τον διαγωνισμό των βολών


Στο τέλος του αγώνα των κοριτσιών διεξήχθη ο διαγωνισμό των ελευθέρων βολών. Νικήτρια με 4/5 αναδείχθηκε η Καλλιόπη Γιαννούσιου του Αρη που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος των επιτροπών Πρωταθλημάτων και Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΘ, Μιχάλη Μηλιαρά. Συμμετείχαν ακόμη οι Αγγελική Νιγδέλη του ΠΣ Ευκαρπίας (3/5), Θεοδώρα Χατζοπούλου της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου (2/5), Κωνσταντίνα Τσιλιφώνη του Παναθλητικού Συκεών (2/5), Ουζούνη Μάγδα του Αίαντα Ευόσμου (1/5) και Ιωάννα Θωμαϊδου του ΠΣ Ευκαρπίας (1/5).







Αρχισε ο πρώτος αγώνας των αγοριών μεταξύ των ομάδων Πάνθηρες-Λεοπαρδάλεις








Οι Λεοπαρδάλεις επικράτησαν στο πρώτο ματς των αγοριών

Καλύτερες στην επανάληψη οι Λεοπαρδάλεις επικράτησαν με 44-51 των Πανθήρων στο πρώτο παιχνίδι των αγοριών.  
Οκτάλεπτα: 12-13, 22-22, 31-34, 44-51
Διαιτητές: Γραικός-Αγραφιώτης Γρ.
ΠΑΝΘΗΡΕΣ(Χατζηβρέττας-Τασόπουλος): Μπιστιόλας 2, Μεκερίδης 2, Ιωαννίδης, Χατζημανώλης 3, Χρήστου, Χρυσοχού, Μπουίντας 2, Οικονόμου 15, Ρακιντζής, Παπαδόπουλος, Γουναρόπουλος 14, Μπρουκς 6. 
ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕΙΣ(Γεροφώτης-Τσιμπραηλίδης): Κουτουξίδης 5, Μιχαηλίδης, Μπαλαμπουγιούκης 14(2), Κεϊσίδης 10, Ζάχαρης 2, Υδεαγωγός 7, Βαρσάμης 4, Καρατσιβούδης 5, Μεντζίκας 2, Ζουμπουλίδης , Πεταλάς 2. 







Ο Ισαάκ Δαμιανίδης νικητής στον "γύρο του κόσμου"


Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα διεξήχθη ο διαγωνισμός ο γύρος του κόσμου. Νικητής αναδείχθηκε ο Ισαάκ Δαμιανίδης της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου με 28 πόντους που πήρε το βραβείο από το μέλος του ΔΣ της Ενωσης, Λάμπρο Τάκη. Ακόμη συμμετείχαν ο Αλέξανδρος Κοκονέσης του Ολυμπου Ελευθερίου-Κορδελιού με 27, ο Φώτης Γουναρόπουλος του ΑΣ Πανόραμα με 26, ο Αντώνης Τζιοβάρας των Κουφαλίων μς 23, ο Τάσος Μιχαηλίδης του Ζέφυρου με 21, και ο Αλέξανδρος Μαρίνος του Μεγάλου Αλεξάνδρου με 16.

Ο Ορφέας Σαραντάκος κέρδισε στις ελεύθερες βολές


Στο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα διεξήχθη ο διαγωνισμός ελευθέρων βολών. Τελικός νικητής ήταν ο   Ορφέας Σαραντάκος του Ορφέα Πλαγιαρίου που επικράτησε μετά από τριπλή μονομαχία του Γιάννη Χατζημανώλη των Αμπελοκήπων Μενεμένης και παρέλαβε το έπαθλο από τον ταμία της ΕΚΑΣΘ, Αρη Γραμμενίδη. Οι δύο αθλητές ευστόχησαν σε τρεις βολές στην πρώτη φάση, σε τρεις στην δεύτερη, ενώ στην τρίτη ο νικητής έβαλε τη μία βολή που έπρεπε να σουτάρει και ο ηττημένος αστόχησε. Ακόμη συμμετείχαν οι Αλέξανδρος Μαρίνος του Μεγάλου Αλεξάνδρου με 3/5 στην αρχή και 2/3 μετά, ο Γιάννης Πατσιαβούρας του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με 3/5 και 1/3, ο Αχιλλέας Αλατσίδης των Μαχητών Δόξας Πεύκων με τα ίδια ποσοστά, ο Χρήστος Ζηκόπουλος του Κεραυνού Αγίου Παύλου με 2/5, ο Μιχάλης Μπιτσιόλας του Μαντουλίδη και ο Σταύρος Καρακασίδης του Αστέρα Σίνδου επίσης με 2/5.

Ανετη επικράτηση για τα Λιοντάρια


Πολύ καλύτερα μετά την δεύτερη περίοδο τα Λιοντάρια επιβλήθηκαν άνετα με 23-49 των Τίγρεων στο δεύτερο παιχνίδι των αγοριών.
Οκτάλεπτα: 9-10, 14-24, 19-36, 23-49
Διαιτητές: Καρκαλέτσης-Παπαδοπούλου Κ.
ΤΙΓΡΕΙΣ(Τασόπουλος-Χατζηβρέττας): Μπάγιος 2, Καρακασίδης, Καρκαφίρης, Κοκονέσης, Φυλάκης 6, Κουκούτσης 3, Ριζόπουλος, Αστερίου 5, Σταυρόπουλος 5, Απατσίδης 2, Φράγκος.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ(Τσιμπραηλίδης): Σαραντάκος 8, Δαμιανίδης 5, Μαρίνος 15, Πατσιαβούρας 1, Παππάς 4, Κυνηγόπουλος 5(1), Ζαχαρίας, Ζηκόπουλος, Οικονομίδης 2, Παπαβασιλείου 8, Δαγκούλας 4, Τζιοβάρας 7.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια