Με 14 παίκτριες συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών-Βίντεο από το χθεσινό φιλικό με το εφηβικό των Αμπελοκήπων

Η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών συνεχίζεται στο κλειστό της Εργάνης ενόψει της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2015 και το www.insidesports.gr βρέθηκε στη φιλική αναμέτρηση που δόθηκε χθες το απόγευμα απέναντι στους εφήβους των Αμπελόκηπων.




Όπως και στις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις του ίδιου τύπου δεν κρατήθηκε σκορ, ενώ οι παίκτριες μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και αγωνίστηκαν με πολύ μεγάλη όρεξη εφαρμόζοντας όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Πλέον έμειναν 14 παίκτριες στην ομάδα οι οποίες θα αγωνιστούν μέχρι και τα φιλικά στη Βουλγαρία (1-2/6) ενώ μετά για το Λουξεμβούργο θα ανακοινωθούν οι 12. Μετά την αποχώρηση της Θεώνης Τζεγιαννάκη (λόγω τραυματισμού) και των μικρών Άννα Σταμολάμπρου και Μαριέλλα Φασούλα που λόγω εξετάσεων και σχολείου θεωρήθηκε καλό να αποχωρήσουν από την Εθνική, ήρθε και το κόψιμο της Δώρας Παντέλη από την συνέχεια της προετοιμασίας.

Έτσι πλέον στην Εθνική ομάδα αποτελείται από τις : Νικολοπούλου, Καλέντζου, Σπανού, Λύμουρα, Κοσμά, Χατζηνικολάου, Παπαμιχαήλ, Καλαμπάκου, Γλυνιαδάκη, Σπυριδοπούλου, Σκιαδοπούλου, Σωτηρίου, Σταμάτη, Δημητράκου.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα από την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με το εφηβικό των Αμπελόκηπων.


Εθνική Μπάσκετ Γυναικών - Εφηβικό Αμπελόκηπων... από f100001367278924

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια