Συνεργασία FIBA και ΗΟΟΡ σε τουρνουά 3Χ3 στις Συκιές


Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση να πετύχει να γίνει ένας εκ των επίσημων συνεργατών της FIBA και είναι έτοιμη για το από κοινού τους τζάμπολ στο 2ο τουρνουά της 3Χ3, σε συνεργασία και φέτος με τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και την ΚΕΥΝΣ.








Με τον τρόπο αυτό η ΗΟΟΡ δυναμώνει την προσπάθειά της προσέλκυσης, υποστήριξης, έμπνευσης νέων αθλητών μπάσκετ αλλά και διάδοσης και ανάπτυξης του αθλήματος διαμέσου της παγκόσμιας στέγης του όπως είναι FIBA.

Μία συμφωνία της ΗΟΟΡ με την FIBA που στηρίχθηκε ουσιαστικά στο περσινό πολύ επιτυχημένο 1ο τουρνουά 3Χ3 όπου συμμετείχανε περισσότεροι από 250 αθλητές – μαθητές αυτής και όχι μόνο. Η ΗΟΟΡ εξάλλου φρόντισε να επιμείνει όλο αυτόν τον τελευταίο χρόνο να προχωρήσει σε αυτή την καινοτόμο συνεργασία της με την FIBA ευελπιστώντας να πετύχει να καταστήσει το τουρνουά της ως θεσμό.

Κι αυτό καθώς ο σκοπός του πέραν των ανωτέρω, είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού αποκτά φιλανθρωπικό χαρακτήρα προς ενίσχυση του Παιδικού χωριού SOS Φιλύρου. Άλλωστε η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού από την πρώτη μέρα λειτουργίας της είχε φροντίσει στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων να συμπαρίσταται στο Παιδικό χωριό Φιλύρου. Όπως και με τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα κάθε Χριστούγεννα όπου συλλέγονται διάφορα είδη καλύπτοντας ανάγκες του Χωριού.

Το φετινό τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ με σύμμαχό της την FIBA θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της στο κλειστό γυμναστήριο «Σάλα Γεννηματά» και στο ανοικτό γήπεδο στον προαύλιο χώρο του Σχολείου. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και έναν χρόνο πριν με την συμμετοχή όμως τη φορά αυτή όλων των σχολείων του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Οι φετινοί ωστόσο αγώνες θα διέπονται από τους επίσημους κανονισμούς 3Χ3 της FIBA με την συμμετοχή όλων να είναι δωρεάν (!). Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΗΟΟΡ με την FIBA όλοι οι συμμετέχοντες – με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι 10-19 ετών – θα μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους και στο επίσημο site της ΗΟΟΡ  www.hoopbec.gr όπως και να επικοινωνήσουνε στα τηλέφωνα 2310582454 και 6986613311 μέχρι και τις 22 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της συμμετοχής στο 2ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ καθένας από τους συμμετέχοντας μπορεί επί προσωπικού να συμπεριληφθεί στην παγκόσμια κατάταξη αξιολόγησης συλλέγοντας πόντους για τις μελλοντικές του συμμετοχές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια