Μελετιάδης: «Μαγική χρονιά για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ»


Στην αρχή της χρονιάς άπαντες θεωρούσαν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάλευε για την παραμονή του στην Α1 Γυναικών. Ο «Δικέφαλος», ωστόσο, εξέπληξε τους πάντες φτάνοντας μέχρι τα πλέι οφ της Α1, αλλά και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!






Ο τεχνικός της ομάδας, Ευριπίδης Μελετιάδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την φοβερή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1, τα πλέι οφ που ξεκινούν το Σάββατο (6/4), αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου που του αφήνει μία πικρία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για την παρουσία της ομάδας του στο φάιναλ φορ Γυναικών...

«Μπήκαμε στο φάιναλ φορ με την ταμπέλα του αουτσάιντερ κι αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό από την στιγμή που είχαμε απέναντι μας τον Κυπελλούχο Αθηναϊκό, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα κομμάτια που θέλαμε και είχαμε πει ότι βασικό σημείο για το παιχνίδι θα είναι κρατήσουμε το ρυθμό και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Μέσα στον αγώνα παίξαμε καταπληκτική άμυνα και όλα όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες μας βγήκαν μέσα στο ματς. Μόνο η παρουσία μας στο φάιναλ φορ και στον τελικό μας δίνει ένα θετικότατο πρόσημο αν και μας μένει μία πικρία στο τέλος για τον τρόπο που ήρθε η ήττα στον τελικό».

-Για τον τελικό με τον Πρωτέα...

«Δεν γνώριζα τον Πρωτέα, καθώς αγωνίζεται στον Νότιο όμιλο της Α2, όμως από πληροφορίες είχα μάθει ότι πρόκειται για μία ομάδα επιπέδου Α1, η οποία θα μπορούσε να πλασαριστεί σε καλή θέση και στην πρώτη κατηγορία. Στον τελικό είναι ένα παιχνίδι και ειδικά στο δικό μας ζευγάρι δεν υπήρχε φαβορί, καθώς και οι δύο είχαμε έρθει στο φάιναλ φορ ως αουτσάιντερ. Αν και δεν είχαμε άγχος για 35 λεπτά ήμασταν εγκλωβισμένοι στον ρυθμό του Πρωτέα. Προσωπικά μου αφήνει μία μαχαιριά στο τέλος όχι για την ήττα αλλά για τον τρόπο που αυτή ήρθε».

-Για το μέλλον αυτής της ομάδας...

«Σίγουρο έχει μέλλον σε ατομικό επίπεδο, ενώ και ο σύλλογος έχει πολλές ταλαντούχες παίκτριες στα τμήματα νεανίδων και κορασίδων. Ήδη από αυτά τα τμήματα έχουμε βάλει κάποια κορίτσια στην ομάδα. Όπως καταλαβαίνετε το μέλλον αυτής της ομάδας δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά από τις συνθήκες και τις προοπτικές που θέλει να δώσει η διοίκηση. Από αυτούς εξαρτάται γιατί δεν γίνεται για παράδειγμα να πάμε του χρόνου με δέκα μικρά κορίτσια».

-Για την μάχη των πλέι οφ που ξεκινάνε αύριο και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό...

«Για εμάς ο στόχος έχει επιτευχθεί. Είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα κι έχουμε μειονέκτημα έδρας, άρα δεν μπορούν να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Μόνο που φτάσαμε σε αυτό το σημείο είναι κάτι μεγάλο. Γενικά η φετινή θεωρώ ότι ήταν μία μαγική χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Σκοπός μας στα πλέι οφ είναι να αποκτήσουμε κι άλλες εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια