Γιάννης Μέντης: «Από την κόλαση στον παράδεισο μέσω τριποντων ο ΕΟΣ»


Ο γνωστός τεχνικός Γιάννης Μέντης σχολιάζει μέσω του μπλογκ το χθεσινό συγκλονιστικό παιχνίδι μεταξύ ΕΟΣ και Ναύαρχου Βότση για την Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών:










«Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο, που χάρισε πολλές όμορφες στιγμές σε όσους το παρακολούθησαν, διεξήχθη χθες το βράδυ στην Ηλιούπολη μεταξύ του ΕΟΣ και του Ναύαρχου Βότση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και μέσα σε τριάντα δεύτερα η Κεσόγλου έκανε δύο φάουλ. Αντί να της χαλάσει την ψυχολογία την έκανε θηρίο και πάλευε και στις δυο ρακέτες μαζεύοντας απίθανα ριμπάουντ.

Με καταπληκτικές την Αβραμίδου και Μαργαρίτη ο Ν. Βότσης προηγήθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, μη έχοντας καθόλου περιφερειακό σουτ έβαζε την μπάλα εκεί που έπρεπε και πηρέ μια διαφορά σε όλη τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκαλέπτων. Ο ΕΟΣ προσπάθησε και αυτός με τις ψηλές του να μπει στο παιχνίδι και κρατήθηκε κοντά στο σκορ.

Όπως και στον κανονικό αγώνα του πρωταθλήματος έτσι και στους τελικούς κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Η αντεπίθεση του ΕΟΣ άρχισε όταν έτρεξε έχοντας πολύ περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου και ενώ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα, δυο κακές άμυνες την έφεραν πίσω στο σκορ με καλάθια της Ζαμπουριδου και Κυζιροπουλου στα μεγάλα κενά της άμυνας του.

Το παιχνίδι άρχισε να παίρνει μορφή για τον ΕΟΣ με την αποβολή της Καϊμακτση με πέντε φάουλ και τότε η φοβερή Καμπιτση με προσωπικές ενέργειες και δύο τρίποντα έδωσε ξανά το προβάδισμα. Στο τέλος η Πετριδου με τρίποντο και προσωπικούς πόντους έδωσε τη νίκη στην ομάδα της γιατί ήταν θέμα χρόνου πότε θα μπουν και αν θα μπουν τα τρίποντα που τα έχει ο ΕΟΣ και σε πάνε από την κόλαση στον παράδεισο (βλέπε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς για την ανάδειξη του πρωταθλητή) που πίστεψε περισσότερο στη νίκη.

Εύχομαι να γίνει ένα ακόμα όμορφο παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα και να κερδίσει ο καλύτερος. Καλή τύχη και στις δυο ομάδες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια