Πρωτοποριακό και εντυπωσιακό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ στη Λάρισα-Φωτορεπορτάζ


Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το Τοπικό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Λάρισα.










Περίπου 80 προπονητές από τη Λάρισα, την υπόλοιπη Θεσσαλία και τις τριγύρω περιοχές αποτέλεσαν το ακροατήριο των τριών ομιλητών, που κέρδισαν ένα ζεστό χειροκρότημα. Οι προπονητές που έδωσαν το παρών παρακολούθησαν τις χορταστικές ομιλίες του Κώστα Μίσσα, του Ηλία Ζούρου και του Δημήτρη Πρίφτη

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για "παραδειγματικές προπονήσεις στις μικρές ηλικίες", ενώ την πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε σε "επιθετικές τακτικές στο low-post", ενώ ο Ηλίας Ζούρος στην "επίθεση hand-off".

Την Κυριακή οι Ζούρος και Πρίφτης προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή ταυτόχρονη ομιλία, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια σε Σεμινάριο προπονητικής. Οι δύο προπονητές παρουσίασαν μια "ημερήσια προπόνηση" και εν συνεχεία προχώρησαν πιο συγκεκριμένα σε αμυντικές ασκήσεις, πριν ολοκληρώσουν απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και οι προπονητές που έδωσαν το παρών έμειναν εντυπωσιασμένοι. Το DVD έχει βιντεοσκοπηθεί και διατίθεται από γραφεία του ΣΕΠΚ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια