Ο Δ.Α.Σ.Ω. στην Β’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ.


Η ομάδα του Ωραιοκάστρου πλέον και μαθηματικά είναι στην Β’ κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος μετά τη σημερινή της νίκη με 65-53 επί του Ολυμπου Ελευθερίου Κορδελιού.






Όπως γράφει η σελίδα της ομάδας, «σήμερα ο Δ.Α.Σ.Ω. είχε την ευκαιρία να πετύχει τον στόχο της χρονιάς και δεν την άφησε να πάει χαμένη καθώς επικράτησε εύκολα του τρίτου στη βαθμολογία και φορμαρισμένου Όλυμπου Ελευθερίου Κορδελιού που είχε να γνωρίσει την ήττα έναν ολόκληρο γύρο όταν είχε ηττηθεί και πάλι από τον Δ.Α.Σ.Ω.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Δ.Α.Σ.Ω. να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή που κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες του Ωραιοκάστρου ανέβασαν στροφές και έφτασαν τη διαφορά στους 19 πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Όλυμπος προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά τον Δ.Α.Σ.Ω. Το τελικό σφύριγμα της γραμματείας βρήκε όλους τους παίκτες του Δ.Α.Σ.Ω. να πανηγυρίζουν την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους του παίκτες του Δ.Α.Σ.Ω. που κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια από την ίδρυση του αντρικού τμήματος να ανέβουν δύο σερί κατηγορίες».

Δεκάλεπτα: 15-9, 29-22, 48-29, 65-53
Διαιτητές: Γαζέτας Α.-Κωτίδης
Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Αβραμίδης, Χατζηκωνσταντίνου 4, Σπύρου 2, Μπαμπατζάνης 9, Ναλμπάντης 9, Καραγιαννίδης 8, Μπατσίλας Δ. 2, Μπατσίλας Θ. 9, Σαραφεντίν, Μποσταντζίδης 22, Καραντάκης.
ΌΛΥΜΠΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Θεοδώρου): Σημαιοφορίδης, Γεωργιάδης, Βενετικίδης 8, Ατακτίδης 16, Κατσούλης 4, Μαντζανάρης, Στεργιόγλου 2, Σπανίδης 19, Βενιόπουλος 4, Δημητρίου, Κιόσης, Παρασκευίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια