Εχασε από τη Νέμεση ο Εθνικός Αστέρας Σοχού


Την ήττα με 66-58 γνώρισε στην Ευκαρπία από τη Νέμεση ο Εθνικός Αστέρας Σοχού.




Όπως γράφει η ιστοσελίδα της ομάδας των ηττημένων «ο Εθνικός Αστέρας αν και μπήκε πολύ δυνατά κάνοντας ένα 0-9 στην αρχή, διατηρούσε συνεχώς επαφή με το σκορ μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο. Εκεί οι αντίπαλοι πήραν μια διαφορά πέντε πόντων, την οποία δεν μπορέσαμε να μειώσουμε αφού τα κρίσιμα σουτ δεν μπήκαν, ενώ ο διαιτητής έβγαλε με πέντε "τραβηγμένα" φάουλ τον Ρένο από το τρίτο δεκάλεπτο και στα κρίσιμα λεπτά και τον Νόικο.

Και τώρα είναι η ώρα της αλήθειας στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς πρέπει να πάρουμε δύο νίκες αν θέλουμε να πετύχουμε την άνοδο. Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι την αξίζουμε! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και στον κόσμο που ήταν ακόμη μια φορά δίπλα μας».

Δεκάλεπτα: 18-22, 34-33, 49-47, 66-58
Διαιτητές: Κατούδης-Καμηλάρης
ΝΕΜΕΣΙΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ: Χατζηγεωργιάδης 3(1), Νικολαΐδης, Καρασαβαϊδης 24, Μισίρκας 2, Λασκαρίδης 9, Παπαδημητρίου 11, Τζιώρας 3, Στεργέλης 3(1), Παράσχου 11(3).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΟΧΟΥ(Ταϊτζόγλου): Θεοχαρίδης 2, Νόικος 14(4), Κατσούφης 2, Χρυσίδης 19(1), Αλεξιάδης, Δαμιανού, Σωτηριάδης 6(2), Νούλης 6, Μισχόπουλος 5, Γουτακόλης 4.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια