Στην τρίτη θέση ο Αθηναϊκός-Με πέντε παίκτριες παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ


Τυπική διαδικασία ήταν το παιχνίδι για την τρίτη θέση της Α1 γυναικών όπου ο Αθηναϊκός επικράτησε στο κλειστό της Εργάνης του ΠΑΟΚ με 78-60.







Η ομάδα του Βύρωνα έκανε το 3-0, από την στιγμή που είχε το υπέρ του 2-0 από την κανονική περίοδο. Το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής καθώς από τις γηπεδούχες που έχασαν τα σκήπτρα μετά από αρκετά χρόνια έλειπε η Σπαθάρου, ενώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που κατέβηκε με πέντε παίκτριες, δεν έπαιξαν οι Ντεσρός (αναχώρησε για Αμερική) και οι νεάνιδες με πρωταγωνίστριες τις Σταμολάμπρου, Αγγελίδου που ετοιμάζονται για το φάιναλ-φορ της ΕΚΑΣΘ. Ακόμη από τον ΠΑΟΚ δεν έδωσε παρών και ο Ευριπίδης Μελετιάδης που σε λίγη ώρα κοουτσάρει την ομάδα παίδων του συλλόγου στο αντίστοιχο φάιναλ-φορ.
Δεκάλεπτα: 22-10, 44-26, 66-42, 78-60
Διαιτητές: Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινόπουλος
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λειβάδης): Νιξίνα 2, Λύμουρα 5(1), Γαλιατσάτου, Καζαντζίδου 12(4/5), Κασάπογλου 8(2), Ζότοβα 4, Κεχαγιά 4, Χαλικιά 2, Καμμένου 3(1), Κοσμά 10, Ισκιόγλου 16, Κυριακοπούλου 12.
ΠΑΟΚ: Αυτζή 4, Σπανίδου 14, Γιαννοπούλου 17(1), Βασιλειάδου 16, Τσελεμπή 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια