Επικράτησε στην παράταση ο ΔΑΣΩ


Σε ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Γ1 ΕΚΑΣΘ ο ΔΑΣΩ κατάφερε και επικράτησε στην παράταση του πολύ μαχητικού ΑΟ Μαλακοπής με 77-72.






Οι παίκτες της ομάδας του Ωραιοκάστρου παρουσιάστηκαν πολύ νωθροί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην Μαλακοπή να ελέγχει το παιχνίδι και προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να προηγηθεί με 14 πόντους διαφορά.

Ο ΔΑΣΩ σοβαρεύτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί οι παίκτες του Ωραιοκάστρου εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 10-18, 31-33, 46-58, 67-67(κ.α.), 77-72
Διαιτητές: Φούντζηλας-Κωτίδης
ΔΑΣΩ (Παπαδόπουλος): Παρπόρης, Καραγιαννίδης 18, Μποσταντζίδης 20, Ναλμπάντης 20, Σπύρου, Χατζηκωνσταντίνου 13, Αβραμίδης 1, Μπατσίλας Θ. 2, Μπατσίλας Δ. 3, Καραντάκης.
ΑΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίβανος): Μαυρίδης 9, Πυργελής, Χατζημπαλόγλου, Φορίδης 21, Πετρόβαλης 8, Γκανάτσας 7, Καραουλάνης 2, Πρωτογερόπουλος, Θεοδωρίδης 11, Χορόζογλου, Σάντης 14.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι διαιτητές ήταν από γαριδακια παναγία μου.κ από εμφάνιση σώματα αχλαδίου.άντε παίξε μετά.