Καπογιάννη: «Απόλυτο φαβορί ο Παναθηναϊκός»


Η προπονήτρια του Ελληνικού, Έλενα Καπογιάννη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό και την πρόκριση που πήρε η ομάδα της στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της, μίλησε στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio και τον Μάριο Περδικάρη (Σπουδαστής Κ.Α.Ρ.).







Για το ματς με τον Αθηναϊκό:

«Είπαμε να μην υπερεκτιμάμε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι σεβαστός, έχει την εμπειρία με τίτλους στην πλάτη του, είπαμε να μπούμε μέσα και να παλέψουμε . Αφήσαμε κατά μέρους την τακτική και πήγαμε σε ποιο βασικά πράγματα, όπως η προσωπική άμυνα και η δύναμη, να προσπαθούμε να σπάμε τα πικ και στην επίθεση να μην φοβηθούμε και να έχουμε καθαρό μυαλό.

Μας βοήθησε η τακτική μας με τις ζώνες που και στο προηγούμενο παιχνίδι βγήκαν και δεν βρήκε ο αντίπαλος λύσεις, οπότε με βάση αυτή την πεπατημένη συνεχίσαμε και σήμερα και πράγματι μας έδωσε το παιχνίδι η ζώνη».

Για την σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό:

«Το απόλυτο φαβορί τώρα είναι ο Παναθηναϊκός αλλά για εμάς είναι αξιοσημείωτο ότι η ομάδα μας αν και νεοφώτιστη, δείχνει χαρακτήρα, εγώ από τις παίκτριες μου θέλω να μην φοβηθούν ούτε το κοινό, ούτε τον αντίπαλο, να μπουν μέσα και να παίξουν μπάσκετ. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αν παλέψουν δεν με ενδιαφέρει και να χάσουμε, αλλά ξέρω ότι όταν παλεύουν είμαστε πάντοτε ανταγωνιστικοί, το ματς εκεί μέσα θα είναι ντέρμπι, εύχομαι και ελπίζω να γίνει καλό παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια