Οι γυναίκες του Αθηναϊκού κέρδισαν την παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου-Δείτε όλη τη χθεσινή εκπομπή του «Ομορφου Κόσμου»


Μετά την ήττα του από τις Κρήσσες Ρεθύμνου στο ποδόσφαιρο την περυσινή σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα αστέρια του Όμορφου κόσμου 2 (MEGA), δεν έβαλαν μυαλό και θέλησαν να αποδείξουν ότι οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες στα σπορ.



Αυτή τη φορά είπαν να ανεβάσουν τον πήχη και να αναμετρηθούν στο μπάσκετ με τον αυτοκράτορα του γυναικείου μπάσκετ Αθηναϊκό.

Βέβαια η Ντριμ τιμ του Γρηγόρη Αρναούτογλου (Baby Jordan) είχε ισχυρά όπλα στην διάθεση της (Βλάχος, Αναδιώτης) αλλά και κρυφά όπως ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης. Πρόεδρος, προπονητής, μάνατζερ ο μεγάλος Δημήτρης Σταρόβας.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτριες του Αθηναϊκού βλέποντας ότι τα Μεγκαθήρια από την κόπωση και την υπερβολική κατανάλωση φαγητού, θα πάθαιναν κανά κακό μπορεί να έπαιξαν χαλαρά αλλά δεν άφησαν την αντρική ντριμ τιμ να πάρει το ματς.

Τα παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς Μεγκαθηρίων ήταν πολλά ενώ χαρακτηριστικό του ματς ήταν το τρίποντο με στυλ αράουτ του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άντε του χρόνου ο Όμορφος Κόσμος θα επιχειρήσει να κερδίσει στο βόλεϊ γυναικεία ομάδα καθώς ούτε στο ποδόσφαιρο αλλά ούτε και στο μπάσκετ τα κατάφερε η ομάδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια