Καμπ μετά το Πάσχα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας


Tο «ACHILLEAS TRIANDRIAS BASKETBALL CAMP» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Τριανδρίας από τις 8/5 ως τις 10/5 με πολλές εκπλήξεις και χάπενινγκ.








Οι έμπειροι προπονητές που διδάσκουν στο camp θα προσπαθήσουν να μάθουν στους μελλοντικούς πρωταθλητές τα μυστικά του αθλήματος. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κοντραριστούν με άλλους συναθλητές τους σε διάφορα  διαγωνιστικά ομαδικά και ατομικά παιχνίδια .

Αρκετοί και σημαντικοί γνώστες του αθλήματος είναι οι καλεσμένοι που θα δώσουν το παρών στο «ACHILLEAS TRIANDRIAS BASKETBALL CAMP». Καταξιωμένοι αθλητές, προπονητές, διαιτητές, εργοφυσιολόγοι, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις τριήμερες εκδηλώσεις.
Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει μέριμνα για την ασφάλεια των μικρών αθλητών.

Οι παρουσίες της κάθε ημέρας

Προσκεκλημένοι την πρώτη μέρα, Τετάρτη 8 Μαΐου είναι ο παλαίμαχος διαιτητής Στέλιος Κουκουλεκίδης, ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Τζον Κόρφας και ο γυμναστής της Εθνικής ομάδας στίβου και personal trainer επαγγελματιών παικτών Στέφανος Μάμαλης.

Την δεύτερη μέρα Πέμπτη 9 Μαΐου καλεσμένοι θα είναι οι προπονητές του ΠΑΟΚ Σούλης και Χάρης Μαρκόπουλος, καθώς και ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ William Hatcher. Επίσης ο εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος Γιώργος Ζιώγας θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Καλεσμένοι την τρίτη μέρα, Παρασκευή 10 Μαΐου είναι ο προπονητής του Αρη Βαγγέλης Αγγέλου και ο Λευτέρης Κακιούσης. Το παρών θα δώσουν και οι καλαθοσφαιριστές του Αρη Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Οι διοργανωτές του καμπ θα τιμήσουν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους με ειδικές πλακέτες, για την παρουσία του στο καμπ και την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ

Οι τριήμερες εκδηλώσεις στο «ACHILLEAS TRIANDRIAS BASKETBALL CAMP»  θα ολοκληρωθούν με το σεμινάριο πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που θα ξεκινήσει 18:30 μ.μ στο Δημοτικό Γήπεδο Τριανδρίας.

Μετά το σεμινάριο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για την συνεργασία της Ακαδημίας του Αχιλλέα Τριανδρίας με την παιδική κατασκήνωση ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ.

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές θα μιλήσουν για τα βασικά του μπάσκετ, για την νοοτροπία που θα πρέπει να έχει ένας σωστός αθλητής και τον τρόπο που δουλεύει. Θα τονίσουν την σημασία να αγαπάς το άθλημα αλλά και την διαδικασία της προπόνησης. Θα μπορέσουν να δείξουν σημεία κλειδιά σε άμυνα και επίθεση

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές θα μιλήσουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις εμπειρίες τους από το μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και την σημασία που έχει σκληρή και σωστή προπόνηση.

ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση. Ο κ. Ζιώγας θα ενημερώσει σχετικά για την επιστήμη της εργοφυσιολογίας και θα μιλήσει στους αθλητές για θέματα διατροφής γενικά αλλά  και ειδικότερα τι πρέπει να τρώνε οι αθλητές πριν τον αγώνα ή την προπόνηση , αλλά και με το πέρας της άσκησης ή του αγώνα.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Ο προπονητής ταχυτήτων της Εθνικής ομάδας στίβου Στέφανος Μάμαλης θα ενημερώσει τα παιδιά για θέματα φυσικής κατάστασης,  τρόπους ενδυνάμωσης σε διαφορετικές ηλικίες και προφύλαξης από τραυματισμούς μέσα από την προθέρμανση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο παλαίμαχος πρώην διεθνής διαιτητής Στέλιος Κουκουλεκίδης θα δώσει διευκρινήσεις πάνω στις αλλαγές των κανονισμών αλλά και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠ ΕΙΝΑΙ:

ΟΠΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 23
PHOTO EXPERIENCE WWW.PHOTOXP.GR  ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΣΚΕΤΖΗΣ , ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ  ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 21
ΑΦΟΙ ΠΑΤΣΑΛΑ ΑΕΒΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
CAMEL PIZZA ΑΓ.ΜΑΡΙΝΗΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΧΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια