Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Κρόνος Ευόσμου


Επιστροφή στις νίκες για τον Κρόνο Ευόσμου, που έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά στο τέλος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα καθώς επικράτησε με 66-52 του Μακεδονικού Λητής.












Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών, «το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας με πολύ καλές επιθετικές λύσεις αλλά όχι τόσο καλή άμυνα με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώσει με διαφορά έξι πόντων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, στην αρχή η πολύ καλή άμυνα μας έδωσε μια διαφορά 12 πόντων , η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και έτσι στο τέλος με χαλαρή άμυνα και κακές επιθέσεις, ο αντίπαλος άρπαξε την ευκαιρία και μείωσε στους τρεις.

Ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο ήταν κι αυτό που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι καθώς με πολλά κλεψίματα στην άμυνα και κάποια εύκολα τελειώματα στους αιφνιδιασμούς καταφέραμε να διευρύνουμε την διαφορά στους 13.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο αντίπαλος πρόβαλε σθεναρή αντίσταση ( κυρίως από λάθος επιλογές και χαλάρωση των δικό μας παικτών) που δεν ήταν ικανή ώστε να μειώσει την διαφορά που παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Με ένα τρίποντο από τον Θωμά Πλιόσκα στα δύο δευτερόλεπτα γράφτηκε το τελικό 66-52. Μείνανε τρία παιχνίδια και η ομάδα είναι στην τέταρτη θέση του ομίλου».

Δεκάλεπτα: 20-14, 34-31, 53-40, 66-52
Διατητές: Ταξιλνταρίδης-Τζιοπάνος Γ.
ΚΡΟΝΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Τράκας): Κουγιουμτζίδης 2, Χαλκίδης 4, Τσιακαντέλης 5(1), Φαχιρίδης 6, Δερμεντζόγλου 4, Αμπατζής 18(3), Κοτανίδης 12, Βάργαλης 2, Πλιόσκας Θ. 13(1).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Μοδίτσης-Παπαδόπουλος): Διαμαντόπουλος 11, Νίκας 23(2), Πλακίδας 2, Παπαντωνίου 6, Καλιφούλης 10, Τσαλιγόπουλος, Παπαδόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια