Δύο νίκες πριν την άνοδο ο ΑΟ Αρετσού


Χωρίς να αποδώσουν αυτό που μπορούν οι παίκτες του ΑΟ Αρετσού επικράτησαν την Κυριακή του ΓΑΣ Βασιλικών με 62-56 και πλέον θέλουν δύο νίκες για να ανέβουν στην Β΄ ΕΚΑΣΘ. Το σχόλιο της ιστοσελίδας τους είναι χαρακτηριστικό:





«Δύο παιχνίδια ακόμα... Ένα εντός με τον Άγιο Νικόλαο και ένα εκτός στον Πυρσό. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από το χθεσινό μας παιχνίδι και τη νίκη μας επί των προτελευταίων Βασιλικών.

Η χθεσινή μας εμφάνιση ήταν μια συνέχεια του παιχνιδιού του Ατρομήτου αλλά εκεί είχαμε και τις δικαιολογίες της αποχής και του εκτός έδρας παιχνιδιού. Για το χθεσινό παιχνίδι δεν υπήρχε καμία δικαιολογία. Η ομάδα μας ήταν νωθρή, χωρίς να βγάζει στο γήπεδο την ενέργεια που συνήθως έχει, με άσχημα τελειώματα αλλά και πολλά (και πάλι) άστοχα σουτ.

Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρεθήκαμε να χάνουμε με 14-16 δείχνοντας από την αρχή ότι δε θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βελτιώσαμε κατά πολύ την άμυνά μας αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε φάσεις που θα μας έδιναν μια καλύτερη διαφορά για το ημίχρονο και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το +5(27-22).

Στις αρχές του τρίτου (του καλού μας δηλαδή) δεκαλέπτου η ομάδα μας μπήκε σοβαρά στο παιχνίδι και έδειξε διατεθειμένη να τελειώσει το παιχνίδι καθώς με συνεχόμενες καλές άμυνες και σωστά τελειώματα στους αιφνιδιασμούς έστειλε τη διαφορά μέχρι και στο +13(45-32). Έτσι, το τέλος του μας βρήκε στο +10 με το ταμπλό να γράφει 49-39.

Κάπου εκεί ψιλοχαλαρώσαμε και δεχθήκαμε ένα γκολ-φάουλ και τρία συνεχόμενα τρίποντα από τον Πατίκα Δ., και έτσι μας ισοφάρισαν στο 51-51. Ένα τάιμ-άουτ, η εμψύχωση από την κερκίδα (50 και πλέον φίλαθλοί μας ήταν στο γήπεδο με την ιαχή "Νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές" να ακούγεται για πρώτη φορά) αλλά και λίγη σοβαρότητα στο τέλος μας έφεραν τελικά το υπερπολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.

Τώρα αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και περιμένουμε να υποδεχθούμε τον πολύ επικίνδυνο Αγιο Νικόλαο. Άλλωστε το παιχνίδι του πρώτου γύρου το κερδίσαμε στην παράταση με buzzer beater τρίποντο που δείχνει πόσο μας δυσκόλεψε αυτή η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ μας».

Δεκάλεπτα: 14-16, 27-22, 49-39, 62-56
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Στούμπος
ΑΡΕΤΣΟΥ (Χατζημιχαηλίδης Δ.-Χατζημιχαηλίδης Ν.): Μουστάκης 14(1), Γαρουφαλιάς 2, Βλαχάκης 5, Αρνίδης 13(1), Βαρδουνιώτης 3(1), Μπάκας 5, Μποζατζής 2, Μαρκίδης, Χατζηιωαννίδης, Τσαμασλίδης 18.
ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Σκελαριανός): Βελούδης 4, Δαλακούρας 2, Πατίκας Γ. 7, Σαλαβάτης 6, Κυπριτίδης 2, Σκεπαριανός 6, Χαλκίδης 8, Πατίκας Δ. 21(3), Σινάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια