Μπουγιουκλή: «Φτάνει πια με τους υπεύθυνους του ΚΑΟΣ»


Από την προπονήτρια της Νίκης Νεοχωρούδας, Τάνια Μπουγιουκλή, πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή με την οποία απευθύνεται σε αρκετά αυστηρό ύφος στους υπευθύνους της ομάδας του ΚΑΟ Σταυρούπολης:











«Φτάνει πια, αρκετά ανεχτήκαμε η ΕΚΑΣΘ, η ΚΕΔ και όλες οι ομάδες του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας, τους δύο ή τους τρεις υπεύθυνους που κάθονται στον πάγκο της ομάδας του ΚΑΟΣ.

Τις αρχές για την σωστή καθοδήγηση, διαπαιδαγώγηση αλλά και το πώς θα οδηγηθούν να πράξουν δώδεκα ή  περισσότερες προσωπικότητες μέσα σε μια ομάδα εμείς οι προπονητές πρέπει τις οριοθετούμαι. Η ανασφάλεια σας και η ψύχωσή σας να ηγηθείτε με πάσα κατάχρηση εξουσίας μεταμόρφωσε τους παίχτες σας να τροφοδοτηθούν με οργή, από την πλύση εγκεφάλου που τους κάνατε λόγο την εργασία σας, να μαλώνουν μαζί μας λόγω μια τεχνικής ποινής (3 μήνες πριν) αντί να ζητήσετε οι δύο σας συγνώμη από τα παιδιά σας και να παραιτηθείτε για το λάθος που κάνατε (έξι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο και να σουτάρετε κιόλας).

Αντί της παραίτησης σας δεχθήκαμε τρομοκρατία, ότι θα μας κάνετε μεγάλη ζημιά. Ο ένας εκ των δύο, αυτός με χωρίς δίπλωμα προπονητή και με ανεπαρκείς γνώσεις μπάσκετ απειλούσε μέσω facebook αλλά και με έμμεσα μηνύματα έναν αθλητή μου με προσωπικότητα, κύρος και ήθος ότι αν τολμήσει να έρθει στον αγώνα θα του κάνει ζημιά εν ώρα αγώνα βάζοντας παίχτη να τον κτυπήσει στο κατά λάθος.

Την λέξη ντροπή την γνωρίζετε;

Αυτόν με χωρίς δίπλωμα προπονητή, πέρσι που ήθελε να παραιτηθεί και θα του έπαιρναν την ομάδα γιατί υπήρχε έτοιμος αντικαταστάτης, προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη και να τον βοηθήσω για να είναι στην ομάδα που έστησε ο ίδιος. Οι επαγγελματικές μου λύσεις στην προπονητική ήταν αυτές που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα διάφορα προβλήματα που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ο ίδιος.

Για τον δεύτερο προπονητή ο οποίος διαθέτει δίπλωμα προπονητή, μετά από προσωπική μου επιλογή δέχτηκε να έρθει σαν συνεργάτης μου σε Α κατηγορία ανδρών που φυσικά δεν είχε ξαναπάει ποτέ. Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργηθέντος.  Τα ονόματα των δύο συγκεκριμένων ατόμων δεν τα αναφέρω γιατί θα τους γίνει διαφήμιση από την αφάνεια που βρίσκονται στον χώρο μας. Βλέπετε παντού φαντάσματα και αρχίζετε προπαγάνδα και προβοκάτσια.

Από την ΕΚΑΣΘ έχετε συνεχώς παράπονα και τους αμαυρώνετε. Το ίδιο για την ΚΕΔ, όπως και τους έχετε αποκαλέσει λίγους. Στο αγώνα μας τους βρίζατε και οι δυο σας από την αρχή  έως και την τελευταία στιγμή που σας σφύριξαν τρεις βολές φάουλ, όπου και νικήσατε. Και φυσικά μετά την επομένη γράψατε η διαιτησία ήταν εξαιρετική.

Μετά από δέκα χρόνια προπονητικής πορείας μου, με πέντε ανόδους σε αντρικά και σε ρόστερ Γ και Β Εθνικής δεν δέχομαι κριτική από μικροπρεπείς. Οι πράξεις σας είναι δείγμα ανασφάλειας, ελλιπείς ωρίμανσης προσωπικότητας, συναισθημάτων και μη ολοκληρωμένης ψυχοσύνθεσης.

Το πάθος για μπάσκετ είναι κάτι που προάγω προσωπικά. Δυστυχώς εσείς οι δύο αντί για πάθος προάγετε φανατισμό και εκδίκηση για τις λανθασμένες επιλογές που κάνετε στο άθλημα. Λανθασμένες επιλογές που με σθένος υπερηφανεύεστε στην ομάδα σας και στους αθλητές σας. Που δυστυχώς σε προηγούμενες ομάδες που έχουν συμμετάσχει δεν είχαν δώσει ποτέ τους δικαίωμα.

Μην ξεχνάτε ότι η θέση του προπονητή είναι ηγετική και υπεύθυνη. Προάγει ήθος κάτι για το οποίο χρειάζεστε δουλειά εσείς οι δύο για να το καλλιεργήσετε.

Συγχαρητήρια για την νίκη σας στον δεύτερο αγώνα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, τους φιλάθλους από την Ευκαρπία που μας στήριξαν με την παρουσία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τον πρόεδρο της Ευκαρπίας, Γιάννη Σίββη, το ΔΣ Ευκαρπίας και τους Γιάννη Καλεμκερίδη, Νίκο Πασσιάτα για την φιλοξενία.

Και επειδή είπα πολλά και το λακωνίζει εστί φιλοσοφείν είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με αυτούς τους δύο. Οτιδήποτε γίνει μετά από το σήμερα θα ακολουθήσω την νομική οδό χρησιμοποιώντας καταγεγραμμένες αποδείξεις».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κ.μπουγιουκλη μιλατε για προπαγανδα ενω κανετε το ιδιο; μιλατε για ηθος μεσα στο γηπεδο ενω βαζετε τον δημαρχο σας ως μεσον για το σφυριγμα των τελευταιων δευτερολεπτων μεσα στην νεοχωρουδα;; για διαπαιδαγωγιση ενω "την μπαινετε" στους δυο υπευθυνους διχως διπλωμα προπονητη, κολακευοντας τον εαυτο σας για τις ανοδους;; μιλατε για τρομοκρατια ενω δινετε "πολιτικη (δημαρχου)" και "αθλητικη" τρομοκρατια (τσεκουρωματα παικτων του ΚΑΟΣ στον αγωνιστικο χωρο);;

ισως μαλλον εσεις δεν γνωριζετε τι παει να πει ντροπη... να ανοιξετε το λεξικο...

αφηστε τις προπαγανδες για αλλου... μονο στο χωριο σας αυτα