Σκορ και θέαμα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Αρετσού


Το τελικό σκορ τα λέει όλα για τον αγώνα. Με 95-56, επικράτησε η Αρετσού του Αγίου Νικολάου Καλαμαριάς, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τη φετινή σεζόν.






Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των νικητών, «είδαμε ένα παιχνίδι που έγινε διαδικαστικό από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με το επιμέρους σκορ να είναι 27-9. Οι αθλητές μας έδειξαν τις διαθέσεις τους για να καθαρίσουν από νωρίς τη παιχνίδι που μας έφερε πλέον ένα ματς μακριά από την άνοδο.

Το παιχνίδι δεν χωράει κριτικής, αγωνίστηκαν από την ομάδα μας και οι 12 παίχτες καθώς επίσης σκόραραν όλοι. Σε αυτά που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι πρώτα από όλα η νίκη, η επιστροφή του Δημητριάδη μετά από τρεις μήνες απουσίας, τα τρίποντα των "ψηλών" μας Χατζηιωαννίδη και Τσαμασλίδη, η απαίτηση του κοινού μας για το πρωτάθλημα (ακούστηκε και πάλι το "Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!") αλλά και την υπόσχεση του κόσμου μας ότι θα ακολουθήσει και στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Πυρσό(πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα πλαστικά ποτηράκια που κυκλοφορούσαν στις κερκίδες περιείχαν αλκοόλ, διαψεύδονται κατηγορηματικά!!!).

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή για ακόμα μία νίκη μέσα στον Πυρσό και επιστροφή στη Β' ΕΚΑΣΘ».

Διαιτητές: Μαραθιώτης-Χιωτάκης
ΑΡΕΤΣΟΥ (Χατζημιχαηλίδης Δ.-Χατζημιχαηλίδης Ν.): Μουστάκης 15(2), Δημητριάδης 4, Γαρουφαλιάς 6, Βλαχάκης 5(1), Αρνίδης 5(1), Βαρδουνιώτης 12(1), Μπάκας 6, Μποζατζής 4, Σειράς 4, Χατζηιωαννίδης 11(1), Παντελίδης 8, Τσαμασλίδης 15(1)
ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Οικονομίδης): Χριστοδουλάκης 8, Τερζής 18, Ιωαννίδης 19(5), Οικονομίδης 2, Καρακασίδης 5(1), Ελευθεριάδης 4(1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια