Φίλοι ΠΚ Νέαπολης: «Την γκαντεμιά μας…»


Μ' αυτόν τον εύηχο τίτλο οι φίλοι του ΠΚ Νεάπολης σχολιάζουν το παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και το νέο τραυματισμό παίκτη της ομάδας τους, αναφέρονται:










«Το μπλοκ μας δε θα ασχοληθεί με τον αγώνα της ομάδας μας και τη νίκη της επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 67-62. Δεν θα έχει κάνεις τη διάθεση να διαβάσει κάτι από ένα παιχνίδι που ήταν ρουτίνα και για τις δυο ομάδες. Δε θα ήθελε κάνεις να διαβάσει το σχόλιο μας μετά από ένα ακόμη τραυματισμό στην ομάδα.

Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο κάνεις δεν ασχολήθηκε με τον αγώνα, δεν είχε κάνεις το κέφι, την όρεξη  και το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ματς. Οι σκέψεις όλων ήταν στο νοσοκομείο, μαζί με τον Θωμά Δέλλα που προσκομίστηκε μετά από τον τραυματισμό του με ασθενοφόρο.
 Είναι πραγματικά κρίμα να τραυματίζονται αθλητές πολύ δε μάλιστα, παιδιά της ομάδας μας. Πιστεύουμε αν και είμαστε σίγουροι πως η διοίκηση θα κάνει το καθήκον της.

Αυτός είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός της ομάδας φέτος, τέτοια γκαντεμιά δε ξαναείδαμε. Δυο παιχνίδια ακόμη παιδιά υπομονή. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε πόσοι θα μείνουμε. Από το επόμενο ματς όλοι ματόχαντρο….»

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΣΙΛΗ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ???? ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ..

ΠΑΝΟΣ Κ.
Ο χρήστης Tsiotras είπε…
Αφού τελείωσαν οι αγώνες...