Τζάμπολ με Άρη στο 3Χ3 της ΗΟΟΡ και της FIBA-Φωτορεπορτάζ


Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού με επίσημο συνεργάτη της την FIBA πραγματοποίησε το πρωί το τζάμπολ στο 2ο τουρνουά της 3Χ3, σε συνεργασία και φέτος όπως και πέρσι με τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και την ΚΕΥΝΣ.




Σε ένα τουρνουά 3Χ3 που είχε οδηγό το πρώτο που είχε διεξαχθεί και αυτό αποδείχθηκε και στην πράξη καθώς ο αριθμός των ομάδων που είχανε δηλώσει συμμετοχή και έδωσαν το παρών ήταν σχεδόν διπλάσιος. Από 52 έναν χρόνο πριν φέτος συμμετείχανε 96 ομάδες σε μία εικόνα που δίνει επιπλέον δύναμη σε όλους τους συντελεστές της ΗΟΟΡ να το καταστήσουνε ως θεσμό.

Κι αυτό καθώς ο σκοπός του πέραν των ανωτέρω, είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού αποκτά φιλανθρωπικό χαρακτήρα προς ενίσχυση του Παιδικού χωριού SOS Φιλύρου με άπαντες να έχουνε την δυνατότητα και αύριο στην δεύτερη μέρα να φέρουνε τα απαραίτητα είδη.

Άλλωστε η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού από την πρώτη μέρα λειτουργίας της είχε φροντίσει στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων να συμπαρίσταται στο Παιδικό χωριό Φιλύρου. Όπως και με τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα κάθε Χριστούγεννα όπου συλλέγονται διάφορα είδη καλύπτοντας ανάγκες του Χωριού.

Στο τζάμπολ του φετινού τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ εκτός της παρουσίας σε ρόλο αρωγού της FIBA στην έδρα της σχολής στο κλειστό γυμναστήριο «Σάλα Γεννηματά» και στο ανοικτό γήπεδο στον προαύλιο χώρο του Σχολείου βρέθηκαν και τέσσερις από τους παίκτες του Άρη.

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αντώνης Ασημακόπουλος, ο διεθνής γκαρντ Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ που προ ημερών είχανε κατακτήσει το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΘ και ο Σπύρος Μούρτος.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βεζένκοφ διαγωνίστηκε με παιδιά που συμμετείχανε στο φετινό 2ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ σε σουτ τριών πόντων και ο Μούρτος στις ελεύθερες βολές.

«Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ μαζί σας καθώς από εσάς παίρνουμε ενέργεια», τόνισε ο Αντώνης Ασημακόπουλος με τον αρχηγό του Άρη να τους συμβούλεψε ότι: «Θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι σε αυτό που κάνετε ώστε να το κάνετε σωστά και να ακούτε τους γονείς σας».

Κι όσο για τον Γιώργο Μασλαρινό υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε σχεδόν διπλάσια παιδιά από πέρσι όταν και δοκιμάσαμε αυτό το εγχείρημα και πετύχαμε σε αυτόν τον έναν χρόνο να έχουμε επίσημο υποστηρικτή μας την FIBA και για αυτό θα ήθελα εκ μέρους όλων στην ΗΟΟΡ να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Μεταξύ άλλων το παρών στην σημερινή πρώτη ημέρα του 2ου τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ, Κώστας Νικολόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της συμμετοχής στο 2ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ καθένας από τους συμμετέχοντας μπορεί επί προσωπικού να συμπεριληφθεί στην παγκόσμια κατάταξη αξιολόγησης συλλέγοντας πόντους για τις μελλοντικές του συμμετοχές,






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια