Το Πειραματικό στην Γ1 Κατηγορία


Μετά από μία μαγευτική χρονιά, οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του Πειραματικού γιόρτασαν χθες την μεγάλη νίκη που όλοι περίμεναν , η οποία και μαθηματικά έστειλε την ομάδα στην Γ1 κατηγορία μετά την χθεσινή επικράτηση με 39-68 στο «Ιβανώφειο» επί του Παστέρ με 39-68.



Τα πανηγύρια όμως θα περιμένουν λίγο ακόμα, γιατί όλοι στο Πειραματικό θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους και στα πλέι-οφ και η ομάδα να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της και να παίξει στο φάιναλ-φορ διεκδικώντας τον τίτλο του υπερπρωταθλητή.

Στον  χθεσινό αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι κατέβηκαν αποφασισμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο να δείξουν πια είναι η καλύτερη ομάδα και ως ένα μεγάλο βαθμό το πέτυχαν. Με άμυνα που έσπαγε κόκαλα οι παίκτες του Γιάννη Τσεσμετζή   δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους, σε κανένα σημείο του αγώνα να σουτάρουν εύκολα ή να διεισδύσουν  κλείνοντας όλους τους διαδρόμους στην άμυνα. Σε κάποια σημεία του αγώνα η υπέρμετρα σκληρή άμυνα των παικτών του Παστέρ εκνεύρισαν τους παίκτες του Πειραματικού βγάζοντας τους από τον ρυθμό τους. Οι παίκτες του Παστέρ πετύχαιναν καλάθια  με τρομερά μεγάλη δυσκολία και το αποδεικνύει ότι από τους 39 συνολικά πόντους που πέτυχαν, οι 18 ήταν από  βολές.
Δεκάλεπτα: 9-23, 23-38, 32-50, 39-68
Διαιτητές: Κουτσουμάρης-Γαβριηλίδου.
ΠΑΣΤΕΡ (Μαργώνης): Παπαδόπουλος 2, Φωτάκης 7, Πέττας 4, Μουσιάδης 2, Σαβόγλου 3, Σκαμιώτης 1, Αλχασίδης 1, Κέλλης 7, Γκόρτσος 6, Βλάχος,Τραχανέλης 6(1).
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Τσεσμετζής): Κάπτσης 7, Ξυδάς Α. 5(1), Δημητρίου 6, Χορταριάς 2, Κεχαγιάς 5(1), Δημητριάδης 6, Δεμερτζής 8(1), Πετρίδης 2, Δανιηλίδης 6, Βλάχος 11, Ξυδάς Γ. 8(2), Πεχλιβάνης 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια