Σκορ και θέαμα στο φιλικό Χορτιάτη-Μελισσοχωρίου


Άκρως πετυχημένο, εντυπωσιακό και χρήσιμο το σημερινό φιλικό του Χορτιάτη με τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου στο γήπεδο του Ασβεστοχωρίου.




Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν έναν ασυνήθιστο αγώνα που έληξε με σκορ 102-98 για τους γηπεδούχους. Οι ομάδες φάνηκαν ανεπηρέαστες από τη διακοπή και με ένα μπαράζ τριπόντων που ευχόμαστε να δούμε και σε κανονικούς αγώνες, έφτασαν σε πολύ ψηλό σκορ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υπόσχεσης που είχαν δώσει οι δύο σύλλογοι για έναν φιλικό αγώνα ώστε να τιμήσουν την εταιρία «Μανάσκος» του κ. Αρχελάου που βοήθησε οικονομικά τις δύο ομάδες και στις οποίες παλιότερα είχε αγωνιστεί. Ας ελπίσουμε να βρει μιμητές το παράδειγμά του. Για την ιστορία οι πόντοι των δύο ομάδων.

ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ: Χατζηνικολάου 4, Αρούρας 13(3), Μοσχοβίτης 12(4), Καρακωνσταντινίδης 8, Σαββίδης 26(6), Αναστασιάδης 9, Τράσκας 8, Αλμπάνης, 12, Τζίνος 9, Δημητριάδης 1.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ: Μουτσούδης 28(7), Λιβέρης 20, Ντότσης 17, Μέρμηγκας 12(2), Δημητριάδης 3(1), Κιουλπεκίδης 8, Νέτσικας 1, Χαλκιάς 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια