Φιλανθρωπικός αγώνας βετεράνων στα μέσα του Μάη στην Θράκη


Μία γιορτή του μπάσκετ θα φιλοξενηθεί σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη στις 18 και 19 Μαΐου αντίστοιχα. Οι μεγάλες μορφές του παρελθόντος θα αγωνισθούν απέναντι στους καλύτερους Θρακιώτες μπασκετμπολίστες, φιλοδοξώντας να ξυπνήσουν μνήμες από τις ένδοξες εποχές του Ελληνικού μπάσκετ που μας έχει κάνει τόσο περήφανους!

Όπως διαβάζουμε στο thrakisport.gr «Σιγάλας, Κωνσταντινίδης, Μπουντούρης, Λιαδέλης, Ρετζιάς και τα άλλα παιδιά (τα οποία συμμετέχουν πρόθυμα σε κάθε κάλεσμα) θα βρεθούν στη Θράκη, κοντά στους φίλους του αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, για να συμμετάσχουν στην απόλυτη γιορτή του μπάσκετ!

Επιπλέον οι αγώνες θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα του αγώνα στην Ξάνθη θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ψυχολογικού Κέντρου Β. Ελλάδας (Ξάνθη), ενώ της Αλεξανδρούπολης για την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου.

Την διοργάνωση στηρίζουν ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας (Σ.Β.Κ.Ε), ο Δήμος Ξάνθης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου και συμμετέχουν η Ασπίδα Ξάνθης και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Το thrakisport θα παρακολουθήσει από πολύ κοντά τους αγώνες και θα στηρίξει την διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια