Μίσσας: «Φαβορί για την Εθνική γυναικών ο Δικαιουλάκος»-«Θηλυκός Γιασικεβίτσιους» η Τούλα Καλέντζου


Ο Τζώρτζης Δικαουλάκος είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών, όπως άφησε να εννοηθεί ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος χαρακτήρισε «την καλύτερη δυνατή λύση» για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!





Όπως γράφει το www.superbasket.gr ο πολύπειρος Ελληνας τεχνικός -που επί θητείας του η Εθνική Γυναικών πανηγύρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της μέχρι σήμερα, την πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ του 2009- μιλώντας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, αποκάλυψε -εμμέσως πλην σαφώς- ότι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος θα είναι πιθανότατα ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, το τιμόνι της οποίας παραμένει «ορφανό»... Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον... «θηλυκό Γιασικεβίτσιους», την Τούλα Καλέντζου!

«Ο Τζώρτζης είναι αδερφός, συνεργαζόμαστε μαζί τη τελευταία δωδεκαετία, αλλά πέρα από τη προσωπική μας σχέση, επειδή υπάρχει η ίδια λογική, η ίδια φιλοσοφία σε όλο αυτό το πακέτο που θέλουμε για την Εθνική ομάδα, αναμφισβήτητα θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση και πιστεύω είμαστε πολύ κοντά για αυτή τη λύση», υπογράμμισε με νόημα ο Κώστας Μίσσας, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Οι τρεις ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα, θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα την οποία του την δίνει η Τούλα Καλέντζου. Θεωρώ ότι η Τούλα είναι η κορυφαία πλέι μέικερ της Ευρώπης και αν είχε κάνει κάποιες άλλες επιλογές παλαιότερα δεν θα έπαιζε στην Ελλάδα και θα είχε βγάλει λεφτά, εντάξει έβαλε κάποιες άλλες προτεραιότητες όπως ο άνδρας και το παιδί της. Ειδικά στο κομμάτι του πικ ν ρολ η Τούλα είναι Γιασικεβίτσιους.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Αθηναϊκός μπορεί να έχασε αθλήτριες αλλά είναι στη κορυφή, μια ομάδα που άλλαξε το χάρτη του γυναικείου μπάσκετ μέσα από τη προσπάθεια του κ. Χαρδαλιά και τη κατάκτηση του Eurocup. Στην Ελλάδα ξεχνάμε εύκολα και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να υπάρχει είναι να σέβεσαι. Πιστεύω με λίγη παραπάνω προσοχή στις υποδομές, το ξεκαθάρισμα των ομάδων που γίνεται και υπομονή θα έχουμε παραπάνω αθλήτριες με ιδιαίτερο ταλέντο στη πορεία. Ταλέντο έχουμε αλλά θα πρέπει αυτά τα κορίτσια να ταχθούν στο μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια