Διαμαρτυρία σε… χιουμοριστικό τόνο από την διοίκηση των Μετεώρων


Από την διοίκηση του ΑΕΣ Μετεώρων πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση-διαμαρτυρία:






«Η διοίκηση της ιστορικής, από πάσης απόψεως, ομάδας των Μετεώρων αισθάνθηκε την ανάγκη να «γκρινιάξει» σε κόσμια, πάντα, πλαίσια για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα κόντρα στον Κεραυνό Αγίου Παύλου.

Γκρίνιας το ανάγνωσμα, λοιπόν: αφού παραδεχτούμε την αγωνιστική ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας, θα θέλαμε να εκλιπαρήσουμε κατά σειρά τους εξής- α) τη γυναίκα διαιτητή της αποψινής αναμέτρησης (της οποίας το όνομα δεν αναφέρουμε για ευνόητους λόγους) να πάψει, σε πιθανά μελλοντικά μας παιχνίδια, να μας κάνει “μούτρα” και  σε μια έκρηξη μεγαλοψυχίας να μας δώσει και κανένα φάουλ, έστω κι αν δεν τρέξει αίμα από τα σώματα των αθλητών μας.

Επίσης, καλό θα ήταν να μη “θυμώνει” από τα πρώτα 17 δευτερόλεπτα των παιχνιδιών και να μας απειλεί σε κάθε φάση με τεχνική ποινή. Διαθέτουμε αθλητές ευαίσθητου ψυχισμού, οι οποίοι φοβούνται εύκολα. Β) Τον συμπαθή κύριο της γραμματείας, ο οποίος μας πληροφόρησε σήμερα σε έντονο ύφος (φλερτάροντας επικίνδυνα με το εγκεφαλικό) πως “μέσα στη ρακέτα ΔΕΝ ΕΧΕΙ αντιαθλητικά φάουλ”.

Τον ρωτήσαμε αν αυτό ισχύει και στην περίπτωση αποκεφαλισμού από χτύπημα ενός εκ των παικτών μας, χωρίς ωστόσο να λάβουμε απάντηση. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κύριος προφανώς μπερδεύτηκε και όχι ότι δε γνωρίζει τους κανονισμούς.

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για τη μακροσκελή μας ανακοίνωση και θα στενοχωρηθούμε ιδιαιτέρως αν πληγώσαμε κάποιους, αλλά οι δεκάδες οπαδοί μας, μας ξεκαθάρισαν πως αν δε «φωνάξουμε» και τώρα θα πάψουν να έρχονται στα παιχνίδια μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια