Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ να γίνει πρωταγωνιστής»


Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Subito, Ευρυπίδης Μελετιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4 και μίλησε τόσο για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας όσο και για το μεγάλο του παράπονο... Αναλυτικά όσα είπε:






-Για τον τραυματισμό της Ναυσικάς Σταυρίδου:

«Ή Ναυσικά πήγε στη Σουηδία για το μεταπτυχιακό της και παράλληλα αγωνίστηκε στο Σουηδικό πρωτάθλημα. Η συμφωνία ήταν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για τους αγώνες στο φάιναλ φορ. Δυστυχώς, στο τελευταίο της ματς στη Σουηδία υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό, επέστρεψε, χειρουργήθηκε και πλέον η επιστροφή της στη δράση αναμένεται να γίνει με τη νέα σεζόν».

-Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο:

«Με νίκη δική μας και με ήττα του Ίκαρου από τον Παναθηναϊκό εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι από τους θεωρητικά εύκολους, όμως για εμένα είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς. Καλούμε τον κόσμο να έρθει το μεσημέρι της Κυριακής, στις 12.00 στο Παλατάκι και να στηρίξει την ομάδα».

-Για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία:

«Αν κάποιος μου έλεγε στην αρχή της χρονιάς ότι θα μπαίναμε στα πλέι οφ και παράλληλα θα συμμετείχαμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου θα τον χαρακτήριζα τρελό. Και όμως οι παίκτριες με σκληρή δουλειά κατάφεραν να ανταποκριθούν σε όλες τις δυσκολίες και να κάνουν μία σπουδαία χρονιά».

-Για την προοπτική που υπάρχει για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ:

«Στο μυαλό το δικό μου, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πρωταγωνιστής και να διεκδικεί τρόπαια. Αυτό όμως εξαρτάται από τα σχέδια που έχει ο ΑΣ ΠΑΟΚ για το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ. Δεν έχουμε κάνει κάποια τέτοια συζήτηση προς το παρόν. Δεν λέω ότι θα πρέπει να φτάσουμε το υπερδιπλάσιο μπάτζετ που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες της Α1, αλλά αν υπάρξει η βούληση τότε μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

-Για τη στήριξη του κόσμου:

«Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να παίζει μπροστά σε 2.000 θεατές στο γυναικείο μπάσκετ και εμείς να μην έχουμε την παραμικρή στήριξη. Δεν ζητάω να έχουμε 1.500 άτομα στο γήπεδο, αλλά να νιώθουν τα κορίτσια ότι παίζουν σε έδρα. Καταλαβαίνω ότι ακόμη και το εισιτήριο των 5 ευρώ μπορεί για κάποιους να είναι πρόβλημα.  Αυτά τα κορίτσια, πάντως, αξίζουν την υποστήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ».

-Για το αν θα πρέπει να τεθεί ζήτημα αλλαγής έδρας και η ομάδα να μετακομίσει σε γήπεδο της Δυτικής Θεσσαλονίκης:

«Για όλα μπορεί να γίνει συζήτηση. Σίγουρα η αλλαγή έδρας απαιτεί και ένα κόστος ενοικίου γηπέδου για τον ΑΣ ΠΑΟΚ».

-Για τις συνθήκες στο PAOK Sports Arena:

«Είναι γνωστό ότι υπάρχει πρόβλημα με τη θέρμανση και το πετρέλαιο, αυτό το αντιμετωπίζει και η πρώτη ομάδα στο μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια