ΑΕΕ Τούμπας: «Ένα ωραίο Κυριακάτικο απόγευμα»


Με αυτόν τον τίτλο η ιστοσελίδα της ΑΕΕ Τούμπας σχολιάζει την εύκολη νίκη επί του Ερμή Καλαμαριάς αναφέροντας τα εξής:









"Ιδιαίτερα χαλαρό και ευχάριστο ήταν το απόγευμα της Κυριακής για την ομάδα μας που επιβλήθηκε στο κλειστό της ΜΕΝΤ του ουραγού Ερμή Καλαμαριάς με 36-73.

Απέναντι σε μια ομάδα που παρά το ότι έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία πρόσφατα έδειξε σημάδια ζωής πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της, η ΑΕΕΤ από το ξεκίνημα δεν άφησε στους γηπεδούχους περιθώρια να της αμφισβητήσουν τον τίτλο του φαβορί. Προβάδισμα σχεδόν από το ξεκίνημα, επιθετική πολυφωνία και άμυνα "όσο χρειάζεται" για να κρατήσει χαμηλά τους επτά παίκτες του Ερμή.

Οι τελευταίοι η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο δεκάλεπτο προέβαλαν κάποια αντίσταση (επιμέρους σκορ 13-20), ωστόσο στην δεύτερη περίοδο δεν μπόρεσαν να μας ακολουθήσουν όταν αποφασίσαμε να ανεβάσουμε ταχύτητα και να τελειώσουμε με την υπόθεση νίκη. Με επιμέρους σκορ 4-22, διαδοχικά τρίποντα και αιφνιδιασμούς, το ημίχρονο μας βρήκε μπροστά με 25 πόντους (17-42) και όλους τους παίκτες μας να έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το 2ο ημίχρονο εξελίχθηκε στο ίδιο μοτίβο, με τη διαφορά να ανεβαίνει, ακόμη και στο στείρο επιθετικά 3ο δεκάλεπτο (10-14 σκορ), ενώ η τελευταία περίοδος ήταν επιθετικός μονόλογος των Παυλού και Μελισσόβα, οι οποίοι πέτυχαν τους 15 από τους 17 πόντους της ομάδας στο διάστημα αυτό, για να φτάσουμε στο τελικό νταμπλ σκορ (και κάτι) 36-73.

Το ματς δεν αντέχει σε περαιτέρω κριτική, αρκεί ωστόσο να σημειωθεί στα αξιοσημείωτα της βραδιάς το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας δεν βρισκόταν ούτε ένας από την ομάδα του 2007, με παλιότερο της αποστολής τον Θεόφιλο και εμπειρότερο τον Φλώρο, ο οποίος χρίστηκε και αρχηγός λόγω της απουσίας του τραυματία Κούλη. Γεράσαμε;

Με την 15η νίκη σε 20 αγώνες η ομάδα παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχει μπροστά της δυο βδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος μέχρι την αναμέτρηση για τον Φίλιππο. Στο μεσοδιάστημα βέβαια έχουμε την αναμέτρηση της Παρασκευής (όσοι έχουν απομείνει) για τους «8» του Κυπέλλου.

Η ομάδα είναι στον προημιτελικό και στη σημαντικότερη αναμέτρηση της πορείας της αντιμετωπίζει την Ραιδεστό στη Θέρμη. Οι αντίπαλοι προφανώς και είναι το φαβορί, καθώς βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας... Παίζουν και στην εδρα τους, έχουμε και τις απουσίες μας λόγω τραυματισμών, τριημέρων, κλπ., σε κάθε περίπτωση όμως "ΑΕΕΤ ΓΙΟΥ ΑΡ" και δεν πας να χάσεις με κατεβασμένα χέρια (πόσο μάλλον να φας 40άρα)...

Διπλό την Παρασκευή και την Τετάρτη τα λέμε στον ημιτελικό..».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια