Αήττητη στον δεύτερο γύρο η Αρετσού-Κέρδισε με 61-54 την Αναγέννηση Φαλήρου


Μία ακόμα επιτυχία για την Αρετσού κόντρα στην τρίτη Αναγέννηση Φαλήρου με 61-54.







Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών, «η προσπάθεια των παιχτών του Φαλήρου για τη νίκη ήταν αξιοζήλευτη αλλά η ομάδα μας έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και παραμένοντας συγκεντρωμένη στα κρίσιμα λεπτά του παιχνιδιού, κρατούσε τη διαφορά σε ασφαλή επίπεδα και πάνω από τους πέντε πόντους. Με αυτή τη νίκη απέχουμε μόλις τέσσερις ακόμα νίκες από την διατήρηση της  πρώτης θέσης που δίνει και την απευθείας άνοδο στη Β' ΕΚΑΣΘ και τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα μας με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με 19-13 και το Φάληρο να χάνει με διάστρεμμα τον Μαράντο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ισορρόπησε με το Φάληρο να παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και ανανεώνει πολύτιμες επιθέσεις. Έτσι, και ενώ το σκορ ήταν στους τρεις πόντους και η μπάλα βρισκόταν στα χέρια των φιλοξενούμενων, ένα κλέψιμο του Βαρδουνιώτη και μια alley-oop ασσίστ του Βλαχάκη στο Μπάκα έδωσαν διαφορά 5 πόντων πριν την ανάπαυλα.

Στα επόμενα δεκάλεπτα το σκορ δεν είχε ιδιαίτερες διακυμάνσεις μιας και όποτε το Φάληρο πλησίαζε στο σκορ, η ομάδα μας έβρισκε τρόπο να απαντάει και να κρατάει σταθερή τη διαφορά. Έτσι, ήρθε φυσιολογικά το 61-54 (καλύψαμε και τη διαφορά της ήττας από τον πρώτο αγώνα, χωρίς να έχει όμως βαθμολογική σημασία) και η ομάδα μας πήρε ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα, παραμένοντας αήττητη για το δεύτερο γύρο».

Δεκάλεπτα: 19-13, 29-24, 48-42, 61-54
Διαιτητές: Σακαλής-Πλατέλα
Α.Ο.ΑΡΕΤΣΟΥ (Χατζημιχαηλίδης Δ.-Χατζημιχαηλίδης Ν.): Μουστάκης 9, Γαρουφαλιάς 15(1), Βλαχάκης 4(1), Αρνίδης, Βαρδουνιώτης 13(3), Μπάκας 7, Μποζατζής 3(1), Χατζηιωαννίδης, Σειράς, Τσαμασλίδης 10.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΟΥ (Κουτσογεωργάκης): Πράττος 2, Γιαννάκου 11(1), Πριόνας 1, Ρατόπουλος 12, Μαργώνης, Τσικόπουλος 6, Ρεμουντάκης 5(1), Ντερβίσι 15, Βλάχος, Κάτιγκας 2, Μαράντος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια