Με το 3ο Λύκειο Ιωαννίνων στον αυριανό ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων ο Μαντουλίδης-Με το 1ο Δράμας το Αριστοτέλειο στα κορίτσια-Φωτορεπορτάζ από την κλήρωση


Εύκολη αποστολή φαίνεται πως θα έχουν στους αυριανούς ημιτελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων οι ομάδες της Θεσσαλονίκης.






Η κλήρωση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Κοζάνη δεν έβγαλε το μεγάλο παιχνίδι καθώς τα φαβορί δεν κληρώθηκαν μεταξύ τους.

Στα αγόρια τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη θα αγωνιστούν στις 11:00 το πρωί στην Κοζάνη με το 3ο Ιωαννίνων, ενώ στις 12:30 το 1ο Καλαμάτας θα αντιμετωπίσει τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Στα κορίτσια στις 11:00 στην Πτολεμαϊδα το 2ο Ανω Λιοσίων θα παίξει με το 3ο Ρεθύμνου, ενώ στις 12:300 θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Βορρά με το Αριστοτέλειο Κολέγιο να αντιμετωπίζει το 1ο Δράμας.



Στις 09:00 στα δύο γήπεδα θα διεξαχθούν οι τελετές έναρξης των αγώνων. Πριν την διαδικασία της κλήρωσης ανακοινώθηκε ότι μαζεύονται προτάσεις για αλλαγή της Γ4 καθώς είναι πλέον αναχρονιστική, τονίστηκε ότι στο Παγκόσμιο του 2015 θα συμμετέχουν και οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, ενώ επισημάνθηκε ότι πρέπει να προσεχθεί και μην γίνει δεκτή μια πιθανή κατάργηση της διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής και των σχολικών πρωταθλημάτων τα επόμενα χρόνια. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια