Πήραν το ντέρμπι από την ΕΚ Καβάλας οι κορασίδες των Τιτάνων Δράμας


Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος κοριτσιών η ομάδα των Τιτάνων που επικράτησε της Ε.Κ. Καβάλας με 36-33, ίσως μιας από τις ισχυρότερες ομάδες η όποια επί σειρά ετών προκρίνεται στην τελική φάση της διοργάνωσης.





Το ξεκίνημα του παιχνιδιού αρκετά νευρικό με πολλά λάθη  όμως η ομάδα των Τιτάνων με πολύ καλή απόδοση κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 21-13. Στο τρίτο δεκάλεπτο συνέβη κάτι πρωτοφανές και η Καβαλά κάνοντας ένα σερί 12-0 βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όμως τα κορίτσια των Τιτάνων ανέκαμψαν γρήγορα και πήραν ξανά το προβάδισμα δύο λεπτά πριν το τέλος με καθοριστικά καλάθια της Αρσενογλου και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 36-33. Την επομένη αγωνιστική η Δραμινή ομάδα θα αγωνιστεί στην Καβάλα με αντίπαλο την ομάδα των Πανθήρων.
Δεκάλεπτα: 5-4, 21-12, 21-24, 36-33
Διαιτητές: Μυλωνιδης-Λαμπριδης
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Μυλωνά): Στάικου 2, Κιλιμτσίδου, Καριώτου Μ., Γαιτανίδου 2, Αρσένογλου 13, Παπακώστα 4, Ευθυβούλη, Πάλλα 5, Φουντά 2, Αλεξόπουλου 4, Κολοκυθά 4, Χατζησάββα.
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ (Κωνσταντινίδου): Ελευθεριάδου, Καλαϊτζή 15, Χρυσοστομίδου 2, Γέρου, Παραγιού 3, Χαμαλίδου 2, Πασχαλίδου, Ρίστο 1, Μπουλουτά, Αντριέβσκα, Μιχαηλίδου 2, Παναγιωτίδου 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια