Ενατη σερί επικράτηση για την Αναγέννηση Φαλήρου-Φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι με την Ελβετία 2005

Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου, η Αναγέννηση Φαλήρου επικράτησε της πολύ αξιόλογης και μαχητικής Ελβετίας με 64-59.





Όπως γράφει η σελίδα των νικητών, «η έλλειψη συγκέντρωσης λόγω λειψανδρίας στις προπονήσεις ελέω εξεταστικής περιόδου, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής αφού η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή και εκτός ρυθμού στο σύνολο της, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά και  γενικότερα σε όλο το πρώτο ημίχρονο όπου η Ελβετία ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι .

Οι σωστές οδηγίες στο ημίχρονο από τον προπονητή μας Κώστα Κωτούλη αλλά και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες να «γυρίσουν» το παιχνίδι, απέφεραν καρπούς και άρχισαν να αλλάζουν σταδιακά την εικόνα του παιχνιδιού, με την ομάδα μας να πλησιάζει πολύ στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Η τέταρτη περίοδος συνεχίστηκε με ίδιους ρυθμούς όπου η Αναγέννηση με την ψυχολογία πλέον υπέρ της και με καλύτερη  απόδοση, κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά και να πάρει ένα μικρό προβάδισμα το οποίο και διατήρησε έως και το τέλος του παιχνιδιού.

Το έργο και η σωστή δουλειά που έχει γίνει από τον Κώστα Κωτούλη αλλά και  από όλους τους παίκτες ξεχωριστά, από τα τέλη  Αυγούστου έως και σήμερα,  σε συνδυασμό με την ικανότητα των παικτών σε ατομικό επίπεδο, σαφέστατα και διαφαίνεται στο γήπεδο κάτι που το καταδεικνύει άλλωστε και το ενδέκατο ρόζ φύλλο σε 12 αγώνες και το 9-0 σερί νικών που έχει η ομάδα.

Η δουλειά που έχει γίνει έως και σήμερα, μας έχει διασώσει αρκετές φορές  στα δύσκολα  ακόμη και σε περιόδους  όπως αυτήν, που η ομάδα λόγω ιδιαίτερων συνθηκών παρουσίασε μία «κοιλιά» στην απόδοση της και διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος,

Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση του  και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση στους δέκα εναπομείναντες «τελικούς» που έχουμε μπροστά μας, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του  Ποσειδώνα Καλαμαριάς».

Δεκάλεπτα: 13 -19, 29-36, 44-49, 64-59
Διαιτητές: Αντωνίου-Διβόλη
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΟΥ (Κωτούλης-Κουνταρδάς): Πράττος 9 (1), Ρεμουντάκης 13 (1), Ρατόπουλος 1, Παππάς 4, Ντάλης, Μαργώνης 5, Πριόνας, Ντερβίσι 16, Κατιγκάς 6, Βλάχος, Μάραντος 10.
ΕΛΒΕΤΙΑ 2005 (Γιαννουζάκος): Ικας, Βασιλείου 11 (1), Σιμιτζής 9, Αγγελής 8, Φυλακτός 10, Γλουτζίδης, Ανδρέου 15 (2), Ρουφός, Τσερτσίδης 6, Δρίζης.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια