Ο Γιάννης Μέντης σχολιάζει την χθεσινή αγωνιστική στην Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών

Από τον προπονητή Γιάννη Μέντη πήραμε και δημοσιεύουμε το κάτωθι σχόλιο για τους χθεσινούς αγώνες της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών:











«Μπαμ-μπαμ-μπαμ, μπράβο στον Αίαντα Ευόσμου και στον Σταύρο Γουναρίδη για την προσπάθειά του, καθώς και αυτή των κοριτσιών του.

Μεγάλη νίκη έστω και στην παράταση επί του ΕΟΣ, ένα παιχνίδι για γερά νεύρα που πήγαινε πόντο πόντο σε όλη τη διάρκεια του. Ο ΕΟΣ δείχνει να προβληματίζει με τις δύο συνεχόμενες ήττες στο γήπεδό του που τον έβγαλαν εκτός τετράδας. Περαστικά στη Δεμερτζή, με ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή πάλι στο παρκέ.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής ο Μακεδονικός πέρασε από την Περαία στη παράταση αν και είχε ένα προβάδισμα 14 πόντων και μπήκε με την αξία του στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Στην ουρά της βαθμολογίας ο γηπεδούχος Φοίνικας κέρδισε την σαφώς πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου. Εύκολη βραδιά για τους δυο πρωτοπόρους με μεγάλα σκορ υπέρ τους.

Για την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπυ των πρωτοπόρων (Θερμαϊκός Θέρμης-Ναύαρχος Βότσης) θα δείξει πόσο πολύ θέλει και πόσο έτοιμη θα είναι μια από της δυο ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σημεία των καιρών για το γυναικείο μπάσκετ, στον ένα και μοναδικό αγώνα της Α2 Εθνικής γυναικών στη πόλη μας μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, υπήρχαν 25-30 το πολύ φίλαθλοι στο γήπεδο. Κύριοι υπεύθυνοι το μπάσκετ πονάει, κάντε κάτι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια