Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις στην ημερίδα του Βόλου-Φωτορεπορτάζ

Παρουσία αρκετών και εκλεκτών προσκεκλημένων, αλλά και πλήθους παραγόντων, προπονητών και αθλητών πραγματοποιήθηκε στο Βόλο ημερίδα με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

Η ημερίδα ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς από το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών της ΕΟΚ και υπεύθυνη γυναικών της ΕΣΚΑΘ, Ευγενία Φραγκούλη και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη. Ακόμη χαιρέτησε την εκδήλωση και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο βουλευτής ΔΗΜΑΡ Βόλου, Πάρις Μουτσινάς.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής του τμήματος Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα «Φυσική δραστηριότητα και πρόληψη των χρόνιων παθήσεων».

Ακολούθησε η Άννυ Κωνσταντινίδου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Master Εργοφυσιολογίας και Management που ανέλυσε το θέμα «Αθλητισμός και Εκπαίδευση».

Στην Διατροφή στην Καλαθοσφαίριση, αναφέρθηκε ο Αθανάσιος Τζιαμούρτας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που πήρε αμέσως μετά τον λόγο.

Τέλος ο Κώστας Μίσσας, Καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ομοσπονδιακός Προπονητής, μίλησε για τις κοινωνικές προεκτάσεις του μπάσκετ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Βόλου κ.κ. Χαλκιάς και Γκουντέλιας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αργύρης Κοπάνας, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κώστας Κορομηλάς, ο πρόεδρος του ΣΔΚΜ Γιώργος Μιναρετζόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ Αχιλλέας Τσιργούλας και ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Αλέκος Μεταφτσής.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια