Νικηφόρο… ποδαρικό στο 2013 για τον Κρόνο Ευόσμου

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Κρόνο Ευόσμου αφού κατάφερε στο τέλος να νικήσει με 57-77, την πολύ αξιόλογη ομάδα του Μελισσοχωρίου που πρόβαλε μεγάλη αντίσταση για τρία δεκάλεπτα.







Όπως γράψει η σελίδα των νικητών στο facebook, «το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας που αυτή τη φορά προηγήθηκε στο σκορ με 6-0 αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα η ομάδα του Μελισσοχωρίου με απανωτά τρίποντα να δημιουργήσει μια διαφορά 11 πόντων υπέρ της στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια η ομάδα μας με προσεγμένη την άμυνά της και καλύτερες επιλογές στην επίθεση κατάφερε να ροκανίσει την διαφορά και να είναι πίσω μόνο με 3 στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες συμβαδίζανε στο σκορ χωρίς καμία από τις δύο να δημιουργήσει κάποια μεγάλη διαφορά υπέρ της και το τέλος του, βρήκε το Μελλισοχώρι προηγούμενο με δύο πόντους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας άρχισε να δημιουργεί σιγά σιγά τις προϋποθέσεις για νίκη και έφτιαξε μια διαφορά 5 πόντων. Καταλυτικό σ' αυτό το σημείο ήταν ένα σφύριγμα αντιαθλητικού φάουλ υπέρ της ομάδας μας, που προκάλεσε τον εκνευρισμό των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο τεχνικές ποινές. Το κέρδος από αυτό ήταν να βάλουμε 5/6 βολές και με ένα τρίποντο στην επίθεση που ακολούθησε να εκτοξευτεί η διαφορά στους 14 πόντων.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να αντιδράσει και η διαφορά έφτασε στους 20. Επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή 11/1/13 στο ΔΑΚ Ευόσμου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του ομίλου Αμπελόκηποι-Μενεμένης. Να είστε όλοι εκεί».

Δεκάλεπτα: 11-22, 30-33, 47-49, 57-77
Διαιτητές: Μπίκης-Μητσικούδης
ΚΡΟΝΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Τράκας): Κουγιουμτζίδης 5(1), Προδρομίδης 18(1), Χαλκίδης 2, Τσικαντέλης 3, Φαχιρίδης 10, Ξενιτόπουλος, Αμπατζής 12(2), Κοτανίδης 7, Πλιόσκας Β. 9, Πλιόσκας Θ. 11
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μέρμηγκας): Πορφυρίδης, Μουτσούδης 16(2), Κιουλπεκίδης 2, Βούλγαρης, Νέτσικας 13(1), Σταυρούσης 2, Χαλκιάς 4, Δημητριάδης 9(1), Δουδούλακας, Λιβέρης 11. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια