Νίκη του Ολυμπου επί του Κρόνου για την Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών-Διαμαρτύρονται για την διαιτησία οι φιλοξενούμενοι

Καλό παιχνίδι έγινε χθες το βράδυ στο κλειστό του Κορδελιού με τον τοπικό Ολυμπο να επικρατεί στο τέλος με 87-73 του Κρόνου Ευόσμου.







Η σελίδα του Κρόνου στο facebook αναφέρει πράγματα και θαύματα για τον αγώνα τα οποία και αντιγράφουμε με την επισήμανση ότι πρόκειται για απόψεις ανθρώπων της ομάδας:

«Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας που με πολύ καλές άμυνες και αρκετά κλεψίματα που τελείωναν με αιφνιδιασμούς κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να προηγηθεί με εννέα πόντους στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η διαφορά θα ήταν πιο μεγάλη αν δεν γίνονταν κάποια εύκολα λάθη στο τέλος και δεν δίναμε δυο εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Όλυμπος βρήκε το ρυθμό του, ευστοχώντας κυρίως σε τρίποντα, κατάφερε να ροκανίσει σιγά σιγά την διαφορά και να είναι πίσω στο ημίχρονο με 1 πόντο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας κατάφερε να ανακάμψει και να προηγηθεί μέχρι και 6 πόντους (46-54) αλλά κάπου εκεί άρχισε το παιχνίδι να παίρνει άσχημη τροπή. Η αιτία ήταν οι φίλαθλοι του Όλυμπου άρχισαν να διαμαρτύρονται πάρα πολύ έντονα στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα φαλτσοσφυρίγματα.

Αποκορύφωμα της όλης κατάστασης στο 28' του αγώνα κι ενώ το ματς είναι 60-61, να αρχίσουν να βρίζουν εν χορώ τους διαιτητές και το παιχνίδι να διακοπεί για 10 λεπτά. Ο πρώτος διαιτητής κ. Γκέκας απείλησε να διακόψει το παιχνίδι και παρότι οι φίλαθλοι συνέχισαν να τον βρίζουν (κάτσε καλά π……ς γιέ) και τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Όλυμπου από πάνω του κρεμασμένους να τον απειλούν, βρήκε το σθένος να συνεχίσει το παιχνίδι και όχι να το διακόψει όπως όφειλε.

Μετά από αυτό η ομάδα μας έγινε σάκος του μποξ για τους διαιτητές, άρχισαν οι τεχνικές ποινές σε εμάς, τα ανύπαρκτα φάουλ και σφυρίγματα να προκαλέσουν τον εκνευρισμό και τον αποδεκατισμό της ομάδας μας, με αποτέλεσμα ο Όλυμπος να πάρει μια εύκολη νίκη στο τέλος. Είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε μέσα από τη σελίδα μας για την διαιτησία αλλά θεωρούμε πως κάποια πράγματα πρέπει να αναφέρονται.

Πρώτα-πρώτα κύριοι της ΕΚΑΣΘ πρέπει κάποια παιχνίδια να τα αξιολογείτε. Δεν μπορεί να παίζει ο τρίτος και ο τέταρτος του ομίλου και να στέλνετε ανύπαρκτους διαιτητές. (Η κ. Τερζοπούλου μπορεί να σφύριξε πέντε φορές σε όλο το παιχνίδι κι αυτές λάθος και με χρονοκαθυστέρηση).

Αναφερόμενοι στον πρώτο διαιτητή κ. Γκέκα που σφύριξε όλο το παιχνίδι μόνος του αλλά στο τέλος έπαιζε κάτω από ασφυκτικές συνθήκες δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποκορύφωμα του όλου σκηνικού να μην γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνος για όλα αυτά που προαναφέραμε.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του Κρόνου που ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο δύσκολο έργο που είχαμε εχθές το βράδυ. Συνεχίζουμε...»

Δεκάλεπτα: 20-29, 41-42, 64-61, 87-73
Διαιτητές: Γκέκας-Τερζοπούλου
ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Θεοδώρου): Σημαιοφορίδης 3(1), Σαρολίδης 7, Ατακτίδης 19(3), Κατσούλης 4, Μαντζανάρης, Στεργιόγλου, Σπανίδης 8(2), Βενιόπουλος 4, Δημητρίου 23(4), Κιόσης 9, Παρασκείδης 10(2).
ΚΡΟΝΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ(Τράκας): Κουγιουμτζίδης 9(1), Τσικαντέλης 8, Φαχιρίδης 8, Τράκας 1, Δερμεντζόγλου, Αμπατζής 9(2), Κοτανίδης 17, Πλιόσκας Β. 21.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια