Νίκη στην παράταση για την Αναγέννηση Φαλήρου-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με τον Πυρσό Αγίας Τριάδας

Νέα επιτυχία για την Αναγέννηση Φαλήρου που επικράτησε στην παράταση με 84-79 του Πυρσού Αγίας Τριάδας. Η ιστοσελίδα των νικητών σχολιάζει των αγώνα, αναφέροντας:





«Στο πιο δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε, που δώσαμε έως σήμερα, απέναντι στην πολύ μαχητική και δυνατή ομάδα του Πυρσού, καταφέραμε να αποδράσουμε με το ρόζ φύλο αγώνα στην παράταση παραμένοντας στους στόχους μας και αποφεύγοντας έτσι «μαύρα» Χριστούγεννα.

Η ομάδας μας αιφνιδιάστηκε στις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ, με 2-8 και 4-13, με την ομάδα του Πυρσού να έχει μπει ποιό δυνατά και ποιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτω από τις σωστές οδηγίες του προπονητή μας Κώστα Κωτούλη και χάρη στην ψυχραιμία και την ικανότητα των παικτών μας σε ατομικό επίπεδο, με υπομονή, ολοκληρωμένες μεστές επιθέσεις και καλύτερη άμυνα, αρχίσαμε σιγά - σιγά να ροκανίζουμε την διαφορά και να κλείσουμε την ψαλίδα προς το τέλος της περιόδου στους 4 πόντους.

Στην δεύτερη περίοδο, έχοντας φόρα και ψυχολογία από το τέλος της πρώτης, διατηρώντας την ίδια και ακόμη καλύτερη απόδοση, καταφέραμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να ξεφύγουμε έως και 10 πόντους πηγαίνοντας όμως στο ημίχρονο μόνο με διαφορά 5 πόντων υπέρ της ομάδος μας.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, παίχτηκε πάρα πολύ ωραίος αγώνας, με ωραίες φάσεις και τις δύο ομάδες να βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στο σκορ, με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή και την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο διάστημα, μην μπορώντας όμως να ξεφύγει και κλείνοντας την τρίτη περίοδο με διαφορά μόνο +3 πόντων (55-52).

Το γεγονός αυτό, παρ’ ολίγον να μας στοιχίσει, αφού η ομάδα του Πυρσού, κατόρθωσε να περάσει μπροστά με 59-60, σε πολύ επικίνδυνο χρονικά σημείο, 6:39 πρίν το τέλος της τέταρτης περιόδου και να διατηρήσει το ισχνό αυτό προβάδισμα έως και 0:51 πριν το τέλος του παιχνιδιού όπου ισοφαρίσαμε και λίγο αργότερα περάσαμε μπροστά με 70–68, 0:47 πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Το 73-71, 0:08 πρίν την λήξη, δεν ήταν αρκετό για να μας δώσει την νίκη, αφού ο Πυρσός με σουτ στην εκπνοή από μακρινή απόσταση από τα πλάγια, ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι ομάδες ήταν πάλι πολύ κοντά στο σκόρ, με την ομάδα μας να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα καθ΄ όλη την διάρκεια της και να καταφέρει να το κρατήσει έως και το τέλος και να επικρατήσει τελικά με 84-89.

Η νίκη ήταν αυτοσκοπός και για τις δύο ομάδες, οι οποίες την διεκδικούσαν επάξια καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και όποια ομάδα κατόρθωνε να κατακτήσει το ρόζ φύλλο αγώνος, θα το άξιζε με το παραπάνω, στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την εικόνα που παρουσίασαν.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο προπονητή μας για την απόδοση της ομάδος, το πάθος και την προσπάθεια που καταβάλλανε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καθώς και τα ψυχικά αποθέματα που είχαν να «γυρίσουν» το παιχνίδι 2 φορές, και να κερδίσουν, βοηθώντας έτσι στο να ολοκληρώσει η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το 2012 μόλις με μία ήττα σε 8 αγώνες.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης, στην ομάδα του Πυρσού η οποία πιστεύουμε ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο μας έχοντας πολύ ολοκληρωμένο σύνολο και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

Δεκάλεπτα: 15-19, 41-36 , 55-52, 73-73(κ.α.), 84-79
Διαιτητές: Τσούλης-Λευθέρης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΟΥ (Κωτούλης-Κουνταρδάς): Πράττος 11(1), Ρεμουντάκης 23(1), Ρατόπουλος 2, Παππάς, Ντάλης, Μαργώνης 4, Πριονάς, Ασπιώτης, Γιαννάκου 16(2), Κατιγκάς 2, Ντερβίσι 14, Μάραντος 12(1).
ΠΥΡΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ(Στρατής): Τσούπος, Σκόνδρας 11, Αθανασιάδης 24(2), Αρώνης, Σπυρόπουλος 3, Ταλούμης 14(1), Προδρομίδης, Κιουτσούκος 7, Αποστολίδης 20, Σιδηρόπουλος.





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια