Ιστορικές εμπειρίες για την ακαδημία του Γ.Σ. Προσοτσάνης-Φωτορεπορτάζ

Σίγουρα ύστερα από αρκετά χρόνια τα σημερινά παιδιά της ακαδημίας του Γ.Σ. Προσοτσάνης θα έχουν να θυμούνται τον πρώτο τους αγώνα έστω και σε φιλικό επίπεδο.






Υστερα από τους δύο πρώτους μήνες προπονήσεων και αφού ακόμα τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα μυστικά της «πορτοκαλί θεάς»  η ακαδημία του Γ.Σ Προσοτσάνης υποδέχθηκε την ομάδα παγκορασίδων των Τιτάνων Δράμας.

Οι κοπέλες της Ιωάννας Μυλωνά , οι οποίες αγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα της περιφέρειας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προπονήτριας Δήμητρας Παρλαπούνη (που υπήρξε αθλήτρια της γυναικείας ομάδας των Τιτάνων) και έτσι τα παιδιά της ακαδημίας, γνώρισαν για πρώτη φορά την ένταση, το άγχος, την αγωνία και τις συνθήκες  ενός αγώνα.

Στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης «Γεώργιος Μακρής» παραβρέθηκαν πλήθος γονέων και από τις δύο ομάδες για να καμαρώσουν τα παιδιά τους, ενώ τον αγώνα με την παρουσία του τίμησε ο αντιδήμαρχος Προσοτσάνης , κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ.
Αν και το τελικό σκορ δεν έχει σημασία σ αυτόν το πρώτο αγώνα, οι Τιτάνες επικράτησαν με 24-31.

Την επόμενη Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στις 16:00,  θα πραγματοποιηθεί νέος φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ στο ημίχρονο του αγώνα, θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια