Αγώνας βετεράνων Αιόλου και Φωστήρα στον Ταύρο-Φωτορεπορτάζ

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έγινε στο κλειστό του Ταύρου με την οποία σφραγίστηκε το 2012. Ήταν ένας αγώνας παλαιμάχων του Ταύρου με παλιούς αθλητές Αίολου και Φωστήρα και εμπνευστή τον παλιό αθλητή και διαιτητή Βασίλη Τσελεπίδη.




Παρόντες ο δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Δαμηλάκος, ο υπεύθυνος πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού Αντώνης Μπούτσης, ο υπεύθυνος αθλητισμού στον Ταύρο Βασίλης Πυρράκης ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς και πολλοί άλλοι που δεν μπορέσαμε να καταγράψουμε.

Ότι μπορούσαν έκαναν αθλητές με μεγάλο μπασκετικό παρελθόν εμφανώς όμως αλλαγμένοι με παχάκια, φαλακρίτσα, γκριζαρισμένοι (όπως ο Δημήτρης Καζιάνης που το έχει ακόμη), ο νυν ρέφερι της Α1 Βασίλης Αφεντουλίδης, το μέλος της ΚΕΔ ΕΣΚΑ Λευτέρης Ντίνος που αγωνίστηκε σαν ρέφερι αλλά και σαν παίκτης, ο πατέρας της κολυμβήτριας Λυμπερτά μεγάλες δόξες όπως Κολοκυθάς, Κοντογιώργος, Απτόσογλου, Μοτσενίγος οι δύο  Γραβάνηδες, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Λάμπρος Σώμος και τόσοι άλλοι που θύμισαν στον αρκετό κόσμο που ήρθε στο κλειστό σπουδαίες εποχές σε μια ιδιαίτερα μπασκετική γειτονιά όπως ο Ταύρος που έβγακε σπουδαίους παίκτες.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που περιλάμβανε και τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Αγγελόπουλο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας που έπαιξε μια χαρά για τα χρονάκια του. Για την ιστορία και μόνο (ποιος ασχολείται αν νίκησε ο Βραδυποριακός η ο Ταλαιπωριακός) νικητές οι παλαίμαχοι του Αίολου σε ματς πέντε δεκαλέπτων με 75-59

Δεκάλεπτα: 15-8, 29-22, 39-36,64-47, 75-59 
Διαιτητές:  Ντίνος-Χασάπης-Κολοβός  
ΑΙΟΛΟΣ: Γραβάνης Σ., Αφεντουλίδης, Απτόσογλου, Κολοκυθάς, Κατάνιας, Βογδανίδης, Κεφαλάς, Λυμπερτάς, Κοντογιώργος, Καζιάνης, Γραβάνης Γ., Χρηστίδης, Βασιλακόπουλος, Ντίνος.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μαριανάκης Σ., Μαριανάκης Ν., Κόλλιας, Μαστρογιαννόπουλος, Μοτσενίγος, Κωστόπουλος, Τσελεπίδης, Παούρης, Βασιλόπουλος, Αγγελόπουλος, Μέρμηγκας, Σώμος, Αριδάς, Καλύβας, Παπαγεωργίου, Ασημομύτης.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια