Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Holiday Βasketball Τournament του Παναθλητικού-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το τριήμερο 26 με 28 Δεκεμβρίου, το 2ο Holiday Βasketball Τournament που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ακαδημία του Παναθλητικού.







Πλήθος κόσμου βρέθηκε και τις τρεις μέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μίνι κοριτσιών του ΑΟ Σερρών, ΕΟ Σταυρούπολης, Μακεδονικού και Παναθλητικού.

Στο περιθώριο του τουρνουά και πριν την έναρξη των αγώνων της δεύτερης και τρίτης ημέρας πραγματοποιήθηκαν και φιλικοί αγώνες αγοριών της ακαδημίας του Παναθλητικού με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Α.Σ. Πανόραμα και Μακεδονικού.

Την Παρασκευή, το τέλος των αγώνων ακολούθησε τελετή λήξης στην οποία ο Υπεύθυνος Προπονητικού Προγραμματισμού της Ακαδημίας του Παναθλητικού και Προπονητής της Γυναικείας ομάδας Σίμος Συρόπουλος ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους γονείς και φίλους που το παρακολούθησαν και φυσικά τα παιδιά, δίνοντας σε όλους ευχές για τη νέα χρονιά.

Ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών και διπλωμάτων στις συμμετέχουσες ομάδες τις οποίες έκαναν: στον Α.Ο. Σερρών ο Δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης-Συκεών και Πρόεδρος του Παναθλητικού, κ. Μιχαηλίδης Βασίλης, στον Ε.Ο. Σταυρούπολης η Τοπική σύμβουλος της κοινότητας Συκεών κ. Γιαρένη Σοφία, στον Μακεδονικό η Τοπική σύμβουλος της κοινότητας Συκεών κ. Ροΐδη Μαρία και στον Παναθλητικό η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Συκεών κ. Καγιαμπίνη Ειρήνη.

Την τιμητική τους βέβαια είχαν τα παιδιά στα οποία διπλώματα και δώρα απένειμε ο Αη Βασίλης. Το ραντεβού ανανεώθηκε απ’ όλους για την επόμενη χρονιά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τετάρτη, 26/12/2012

Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  37-30
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Ε.Ο. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  42-26

Πέμπτη, 27/12/2012

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Α.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ (ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΙΩΝ)  46-55
Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - Ε.Ο. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  23-39
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  23-19

Παρασκευή, 28/12/2012

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΙΩΝ)  29-36 
Ε.Ο. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  24-21
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ  30-29













































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια