Στο «Παλατάκι» οι ακαδημίες Αστέρα Πλαγιαρίου, Παναθλητικού, Ναύαρχου Βότση και SHOOTERS για τον αγώνα με το Ρέθυμνο- Φιλικά της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ με τους SHOOTERS Φλώρινας

Το Σάββατο και κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας με την ομάδα του Ρεθύμνου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην παιδική κερκίδα Ακαδημίες από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Συγκεκριμένα:

1. Την Ακαδημία SHOOTERS απο την Φλώρινα που αριθμεί περίπου 100 αγόρια και κορίτσια και η έδρα της είναι στην πόλη της Φλώρινας ,ενώ είχε ξεκινήσει την λειτουργεία της στην περιοχή των Πρεσπών . Υπεύθυνος Προπονητής είναι ο Μαρκόπουλος Μάκης με συνεργάτη του τον Τούζο Αλέξανδρο .

2. Τον ΑΣΤΕΡΑ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ ,μία νέα Ακαδημία που άρχισε να λειτουργεί το 2010 και αριθμεί περίπου στα 100 παιδιά ηλικίας απο 4-12 ετών χωρισμένα σε 6 τμήματα αλλά και σε εφηβικό ,κορασίδες και ανδρικό τμήμα . Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης και στο κλειστό του Ν.Ρυσίου. Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Αστέρα Πλαγιαρίου είναι οι προπονητές Μοσχούλας Γιώργος και Μουρατίδης Λευθέρης .

3. Τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΚΕΩΝ ακαδημία με κορίτσια και αγόρια περίπου στα 50 παιδιά . Μία απο τις παλαιότερες ομάδες παραδοσιακά τις ισχυρότερες στον γυναικείο χώρο και τα τελευταία χρόνια με την διαδικάσία να επεκτείνετε σε ακαδημίες αγοριών .Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο νέο κλειστό Γυμναστήριο  του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.
Υπεύθυνοι των Ακαδημιών είναι ο Σίμος Συρόπουλος ο οποίος είναι και Προπονητής της γυναικείας ομάδας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών .

4. Τον  ΝΑΥΑΡΧΟ ΒΟΤΣΗ που  ιδρύθηκε το 1933 από πρόσφυγες κατοίκους στην περιοχή Βότση της Καλαμαριάς. Ο σύλλογος σήμερα λειτουργεί τμήματα Καλαθοσφαίρισης , Πετοσφαίρισης , Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Χορευτικό τμήμα .  Το τμήμα της Καλαθοσφαίρισης αριθμεί φέτος 220 αθλητές σε 13 Τμήματα , ( Ανδρικό , Γυναικείο , Εφηβικό , Παιδικό , Προπαιδικό , Μίνι Α , Μίνι Β , Ακαδημία Κοριτσιών και 5 τμήματα Ακαδημίας Αγοριών. Οι προπονήσεις γίνονται στο Θερμαινόμενο κλειστό γυμναστήριο του 4ου και 5ου Λυκείου Καλαμαριάς ( πρώην ΕΤΑΑΔ ) για όλα τα τμήματα εκτός από το Ανδρικό και το Γυναικείο που γίνονται στην Μίκρα . Το Ανδρικό τμήμα πέρσι κέρδισε την άνοδο από την Γ ΕΚΑΣΘ και επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στην Β κατηγορία της ΕΚΑΣΘ Το Γυναικείο τμήμα αγωνίζεται στην Α κατηγορία Γυναικών της ΕΚΑΣΘ Υπεύθυνος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης και εμπνευστής του Ναύαρχος Βότσης Basketball programme είναι ο Τάσος Μανωλόπουλος ( Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ) με συνεργάτη του τον  Παναγιώτη Νομικό ( Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ) που είναι ο άλλος υπεύθυνος και προπονητής του Ανδρικού και Γυναικείου τμήματος του συλλόγου.

Φιλικά της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ με τους SHOOTERS Φλώρινας

Το Σάββατο  η Ακαδημία του ΠΑΟΚ φιλοξενεί για φιλικούς αγώνες την Ακαδημία SHOOTERS απο την περιοχή Φλώρινας .

Η ακαδημία SHOOTERS BASKETBALL ACADEMY ξεκίνησε την λειτουργία της στις Πρέσπες του νομού Φλώρινας και στην συνέχεια στην πόλη της Φλώρινας. Αριθμεί περίπου 100 αγόρια και κορίτσια.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής είναι ο Μίμης Μαρκόπουλος με συνεργάτη του τον Αλέξανδρο Τούζο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ (ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ PAOK SPORTS ARENA)

8:30 - 9:30 ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2 - SHOOTERS
9:30 - 10:30 MINI 2 - SHOOTERS
10:30 - 11:30 AETOI(02-03) - SHOOTERS
11:30 - 12:30 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ - SHOOTERS
12:30 - 13:30 MINI ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ - SHOOTERS
13 :30 - 14:30 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ
13:30 - 14:30 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΒΙΝΙ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ 1 ΚΑΙ ΜΙΝΙ 3 ( ΓΗΠΕΔΟ Μ.Ε.Ν.Τ.)

8:00 - 9:00 MINI MENT - ΠΑΟΚ (ΜΙΝΙ 1 2000)
9:00 -10:00 MINI 2 MENT - ΠΑΟΚ (ΜΙΝΙ 3)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια