Τι δήλωσαν για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας, ο γ.γ. της ΕΟΚ και οι εκπρόσωποι των «αιωνίων»

Μετά το τέλος της κλήρωσης ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και οι εκπρόσωποι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δήλωσαν τα εξής:





Π. Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ): «Ελπίζουμε φέτος να μην έχουμε «πολεμικές επιχειρήσεις». Στον προηγούμενο τελικό είχαμε μία πολύ καλή διεξαγωγή αγώνα. Ελπίζουμε φέτος να πετύχουμε ξανά το ίδιο με τη συμπαράσταση των Σωματείων και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αν φθάσουν στον τελικό για να μπορέσουμε να έχουμε ένα διεξαγωγή αγώνα σε πολύ καλό επίπεδο και όσο μπορούμε να έχουμε παρουσία περισσότερων φιλάθλων. Αυτό εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Για τον πιθανό αριθμό φιλάθλων σε έναν ενδεχόμενο τελικό μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων δεν μπορώ να σας πω από τώρα αν θα ισχύσει το «900» και «900». Όλα θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες που θα επικρατούν εκείνο το χρονικό διάστημα. Όσον αφορά το γήπεδο του Ελληνικού είναι η πιθανότερη επιλογή».

Μ. Παπαδόπουλος (εκπρόσωπος Παναθηναϊκού): «Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι τίτλοι κρίνονται από τα ματς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οπότε δεν έχουμε κάτι νέο. Ξέρουμε δηλαδή ότι για να πάρεις έναν τίτλο πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε με πολύ κόσμο, αυτό είναι μια αλήθεια. Το αν θα είναι 800 ή 1000 φίλαθλοι δεν είναι το ζητούμενο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε με 10.000 και είναι το μόνο που είναι λυπηρό».

Χ. Σταυρόπουλος (εκπρόσωπος Ολυμπιακού): «Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Έχουμε έναν ημιτελικό σε λιγότερο από δύο μήνες με την Καβάλα. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, είναι εκτός έδρας. Πιστεύω πρέπει να δείξουμε προσοχή και σοβαρότητα για να πούμε ότι μπορούμε να περάσουμε στον τελικό. Πρέπει να καθίσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε τον τρόπο έτσι ώστε αυτό το παιχνίδι που είναι ένας τελικός Κυπέλλου να γίνεται σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο και να μην έχουμε αυτή την εικόνα των τελευταίων χρόνων. Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε τον τρόπο, έχουμε χρόνο μέχρι τον Φεβρουάριο, έτσι ώστε ο τελικός να γίνει με την παρουσία περισσότερων φιλάθλων».     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια